Jeeva Klui Resort - Afslappet strandluksus på Lombok, Indonesien

Jeeva Klui Resort på Lombok ligger ned til en flot privat strand på Lomboks vestkyst. Hotellet er inspireret af den lokale arkitektur, og er bygget primært af træ, sten og strå. Resortet er bygget i traditionel stil og fremstår samtidig afslappet pga. brugen af de naturlige materialer og åbne lokaler.

Materialevalget går igen i hotellets villaer og suiter, som ligger med havudsigt og direkte adgang til stranden. Nyd dit eget stykke af den fantastiske sandstrand, eller slap af på din terrasse. Du kan også køle af i poolen eller under den udendørs regnbruser. Nyd de storslåede solnedgange over havet, mens du slapper af med en forfriskende cocktail.

Der er også mulighed for at opleve solnedgangen fra restauranten Pearl’s. Restauranten fanger den indonesiske åbenhed med sin tagterasse, åbne spiseområde og afslappede atmosfære. Maden har stort fokus på lokale friske fisk og skaldyr, men mestrer samtidig både vestlige og indonesiske specialiteter. Hver dag bliver der serveret eftermiddagste og snacks i hotellets anden restaurant Waroeng, som ligger i et traditionelt indonesisk langhus. På Waroeng er der også mulighed for at prøve det lokale køkkens specialiteter, lavet på de bedste råvarer.

Oven på en god dag i solen er der i hotellets spa mulighed for at slappe helt af og nyde en behandling med udsigt over Lombokstrædet med Balis bjerge i baggrunden. Men der er også mulighed for at gå på opdagelse i den lokale natur og kultur. Hotellet tilbyder et væld af aktiviteter både til vands og til lands. På forskellige dagsture er der mulighed for at opleve den helt særlige indonesiske kultur og arkitektur. Samt hinduistiske og buddhistiske helligdomme og templer.

Jeeva Klui Resort er et paradis, der opfylder drømmen om et sandt tropeparadis, men som også giver mulighed for at opdage Lombok.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til

Vi kender de skønneste steder i og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel