Robinson Cruesoe stemming I Jeeva Beloam Beach Camp på Lombok, Indonesien

Jeeva Beloam Beach Camp ligger i en fantastisk lille skjult bugt lige ved hvide sandstrand, hvoraf den ene er i top ti over verdens bedste strande. Resortets bungalows er lavet af genbrugstræ, og med sine stråtækte tage kombineres ægte Robinson Crusoe-stemning med indonesisk æstetik og gæstfrihed.

De Bungalows, som du bor i, er inspireret af traditionelle fiskehytter. Men de er blevet forfinet med masser af plads og luksuriøse detaljer såsom aircondition, King-size senge med myggenet og flotte badeværelser. Fra alle hytterne er der adgang til den private strand, og udsigt over Alas-strædet mod naboøen Sumbawa. Da resortet er beliggende i et naturreservat, er der høje standarder for bæredygtigheden. Således bliver hotellets strøm suppleret af solceller, og der er ingen WIFI tilgængeligt i området. Her har du ikke andre muligheder end at koble helt af.

I dette strandparadis fordufter enhver form for stress og jag. Nyd fantastiske solnedgange over det blå hav, og slap af på standen og i din hytte. der er mulighed for at dykke ned og udforske havbunden, eller holde sig i overfladen med snorkler. Strandene giver også gode surfing-muligheder. På landjorden kan du udforske øen. Vandre på de små stier eller låne en cykel og trille på opdagelse i nærområdet.

På grund af lejrens afsides beliggenhed, er mad og drikke inkluderet på hotellet. Maden serveres i hotellets restaurant Tenda, en åben pavillon, med en fantastisk udsigt over kysten. Her fremtrylles lokale og vestlige retter baseret på friske, lokale råvarer. Hele menuen er baseret på hvilke råvarer, der er tilgængelige, og hvad der er i sæson. Særligt fiskeretterne som kreeres ud fra dagens fangst fra den lokale fisker, skal opleves.

På Jeeva Beloam Beach Camp er der mulighed for at koble fuldstændigt af, og nyde den lækre sandstrand i luksuriøse og autentiske omgivelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel