Tropisk afslapning på Intercontinental Bali Resort i Indonesien

Intercontinental Bali Resort er et prisvindende luksusresort med en fantastisk beliggenhed ned til en af Balis dejligste strande. Hotellets bygninger ligger spredt ud i en enorm have med rislende vand, tropiske træer og farverige blomster, som spreder en dejlig duft. Med en tydelig inspiration fra balinesisk arkitektur ligger resortet som et vandtempel, langs den hvide sandstrand omsluttet af haven.

Hotellets værelser bærer også præg af en traditionel balinesisk stil, og er udstyret med egen balkon og samtlige moderne faciliteter. Lige meget om du overnatter i en suite eller en af hotellets villaer, er der mulighed for at slappe af i komfortable omgivelser og nyde udsigten over den frodige have eller den smukke Jimbaran strand, mens den mest fantastiske solnedgang maler himlen rød.

I hotellets store tropiske have finder du små private oaser, hvor du kan slappe af og nyde omgivelserne. Også langs stranden er der mulighed for at komme ned i gear, og begrave tæerne i det fine sand. Bliver der for varmt i solen, er der rig mulighed for at køle af i en af hotellets mange pools, eller i det turkisblå hav. Trænger krop og sind til yderlig forkælelse, er der mulighed for at få en afstressende og foryngende behandling i hotellets wellnessområde, spa Uluwatu. Med sin placering ved den smukke kyst trækker Uluwatu havet med ind, og implementere det i dens omgivelser og behandlinger.

Når sulten melder sig, er der rig mulighed for at få en imponerende kulinarisk oplevelse på et af hotellets fire restauranter. Her er noget for enhver smag, hvad enten du foretrækker lokale retter fra Bali, Indonesien, Italien og Japan eller andre internationale retter. Hvad du end vælger, er der garanti for at fisken er friskfanget af lokale fiskere, og at grøntsager, frugt og andre råvare er lokalt dyrket, og tilberedt på bedste vis. Særlig stemningsfuldt er det om aftenen, når fiskerestauranterne rykker deres borde ned på stranden, og du kan nyde frisk fisk under lanterner til lyden af havet.

Intercontinental Bali Resort byder også på et væld af aktiviteter af både kulturel, sportslig og kunstnerisk karakter. Besøg den lokale landsby på cykel, lær at lave traditionel balinesisk mad, dyrk yoga til den fantastiske solopgang, prøv forskellige vandsportsaktiviteter, eller forsøg dig med traditionel dans, musik eller træarbejde. Der er også mulighed for at gøre brug af hotellets tennisbaner eller det døgnåbne fitnesscenter.

Der er ingen tvivl om, at Intercontinental Bali Resort er det perfekte valg for dig, der drømmer om fred og ro i skønne, tropiske omgivelser ned til en af Balis absolut bedste strande.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indonesien

Vi kender de skønneste steder i Indonesien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel