Inkaterra Hacienda Concepción i Peru

Dybt inde i den peruvianske del af Amazonas ligger en af Sydamerikas bedste junglelodges, Inkaterra Hacienda Concepción. Den luksuriøse lodge, der kun er tilgængelig via floden Madre de Dios, består at små og store træhytter med bast tage, der falder i ét med den omkringliggende jungle.

Med blot 19 hytter og 6 værelser byder lodgen på en meget intim og personlig naturoplevelse. Værelserne er alle udstyret med komfortable senge, myggenet og lækkert bomuldssengetøj. Du finder også moderne faciliteter som varmt vand, loftventilator og en begrænset mængde elektricitet. Da lodgen ligger isoleret i junglen, kan man virkeligt snakke om at koble af. Her er du uendeligt langt fra alting, og der er tid til at slappe af og nyde den fantastiske udsigt over junglen fra værelset.

Resortets mål er at skabe luksuriøse rammer omkring jungleudforskning. Noget der klart kommer til udtryk gennem resortets store udbud af ture og aktiviteter i junglen og på floden. Her kan du komme på guidede ture, hvor du kan lære om regnskoven, eller du kan sejle på floden og opleve det rige dyreliv. Bæredygtighed ligger resortets hjerte nært. Det samme gør det at lære gæsterne om menneskets påvirkning af miljøet samt at bevare naturen på bedst mulig vis. Dette kan du høre mere om ved at besøge lokale gårde og NGO-projekter i området. Her bliver naturen studeret og dyrket så skånsomt som muligt. I nærheden af lodgen ligger også Tambopata National Reserve. Her kan du blandt andet sejle på søen Sandoval eller komme op i Canopy Walkway Interpretation Center, hvor du går rundt på hængebroer 25 meter over jorden. Rigtig meget liv i en regnskov foregår i trætoppene, så der er gode muligheder for at se dyr og fugle fra træbroerne.

Efter en fantastisk dag med oplevelser i regnskoven kan du sætte dig til bords i lodgens restaurant, hvor du kan nyde retter baseret på lokale og bæredygtige råvarer. Efter et lækkert måltid kan du læne dig tilbage i hotellets lounge og lytte til junglenattens lyde med en iskold drink i hånden. Du kan også vælge mellem en række private oplevelser som f.eks. drinks og snacks ved flodbredden eller en romantisk middag under trækronerne.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra resortet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Peru

Vi kender de skønneste steder i Peru og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel