Hotel Thule i Windhoek

Førsteklasses hotel i spektakulært moderne design med en fabelagtig beliggenhed på en bjergside med udsigt over Windhoek. Her er du trukket lidt væk fra byens mylder, og stedet emmer af fred og ro. Windhoeks seværdigheder er dog aldrig langt væk, hvis du skulle få lyst til at shoppe eller kigge dig omkring i byen.

Med blot 25 værelser, er Hotel Thule et lille sted. Det mærker du tydeligt på den personlige service og hyggelige atmosfære. Værelserne er velindrettet med blandt andet aircondition, kaffe-faciliteter, minibar, sikkerhedsboks, satellit-TV og meget mere. Men det er først og fremmest den storslåede udsigt, der gør dette sted til noget særligt. Dette får du det fulde udbytte af i den populære restaurant, hvor mange lokale kommer for at spise international cuisine tilsat namibiske smagsnuancer. Restauranten har store panoramavinduer, mens den udendørs terrasse indbyder til middag under stjernerne eller morgenmad i den lune namibiske sol.

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra Hotel Thule

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Namibia

Vi kender de skønneste steder i Namibia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning? Få et tilbud på din unikke rejse

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel