Unikt hotel på egen ø - Denis Island Seychellerne

Denis Island resort på Seychellerne, er nok det mest unikke og fabelagtige resort du kan tænke dig, altså hvis du leder efter toppen af bedste. Resortet er beliggende på en pynt med Indiske Ocean til alle sider.

Midt i Indiske Ocean, med vajende palmer og 5 km sandstrand og direkte adgang stranden og det blå vand. Denis Island opfylder alle drømme om en rigtig bounty – ø med vajende kokospalmer, hvide sandstrande og et turkisblå hav med masser af vandaktiviteter, sejlads, kanoer og snorkling i en farveri verden. Øen ligger kun 30 minutters flyvning fra hovedøen Mahé til Denis Island.

Havet omkring Denis Island byder på fantastiske muligheder for snorkling, dykning og dybhavsfiskeri. Desuden tilbydes dykkerskole, sejlads, tennis, billard og joggingsti. På en gåtur rundt om øen, som tager cirka 45 minutter, eller en cykeltur kan du udforske øens fantastiske natur og rige fugleliv på egen hånd. Personalet på Denis Island Private Island står altid til rådighed med gode råd og tips til, hvordan du får de største natur- og dyreoplevelser på ferien.

Se video fra Denis Island Resort

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Seychellerne

Vi kender de skønneste steder i Seychellerne og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel