Hotel debrett, Auckland, New Zealand

Unikt førsteklasses designhotel fuld af karakter og personlighed i hjertet af Auckland. Hotel debrett ligger nær Auckland’s High Street i et hyggeligt og trendy kvarter med mode-designerer, skræddere, kaffehuse og barbere. Her er du tæt på det hele, og både Britomart, Lower Queen Street og Aucklands ikoniske Waterfront kan nås på få minutter.

Hotellet er indrettet med kærligt øje til 1920’ernes art deco-stil, der her blandes med rå mure og ekstremt farverige designermøbler fra det 20. århundrede. Resultatet er en hyggelig og dybt unik oase midt i storbyen.

Hver af de 25 værelser har deres egen personlighed og små design detaljer, der gør dem unikke. Værelserne er fordelt på otte forskellige kategorier, der alle byder på moderne bekvemmeligheder såsom minibar, kaffefaciliteter, lyddæmpende vinduer, sikkerhedsboks, tv samt et flot badeværelse. Du har også wi-fi, og du kan frit vælge den perfekte hovedpude på hovedpude-menuen. Størrelsen på værelserne varierer fra 23 m2 i classic værelserne til suiterne på omkring 60m2.

Hotellet byder desuden på den prisvindende restaurant DeBretts Kitchen, der byder på kreativ, moderne New Zealandsk mad baseret på lokale ingredienser. Restauranten er indrettet i tråd med resten af hotellet i et stort atrium med glaslofter, der søger for et smukt, naturligt lys. Mere arkitektonisk nostalgi kan fås i Housebar, der er holdt i barens oprindelige art deco-stil. Baren ligger på første sal, hvor du er væk fra gaden. På gadeniveau derimod ligger Cornerbar, der er et populært mødested for både områdets lokale og gæster på hotellet. Dette er stedet at få en snack og et glas newzealandsk vin eller udforske udbuddet af øl fra lokale mikrobryggerier.

Eller rejs tilbage til de vilde 20’ere, når Hotel debrett inviterer til klassisk high tea med et moderne twist lørdag og søndag. Smoking og cocktailkjoler er meget velkomne, når der fyres op for hits fra The Great Gatsby-æra på grammofonen. Skal stemningen udleves fuldt ud, tilbyder hotellet mod et lille beløb en 1920er-tilbehørspakke komplet med falske perler, elegant hårbånd, lange handsker og naturligvis en fjerboa.

Hotel debrett er ikke noget helt almindeligt hotel. Men det er det perfekte valg for alle, der godt kan lide hoteller med stil, sjæl og personlighed – og så gør det jo heller ikke noget, at beliggenheden og komforten også er i top.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til New Zealand

Vi kender de skønneste steder i New Zealand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel