Heritage Suites i Siem Reap, Cambodia

Heritage Suites er et stemningsfuldt hotel i fransk kolonistil. Hotellet ligger i Siem Rea, Cambodias hurtigst voksende by, der fungerer som indgang til Angkor Templerne. Hotellet ligger som en oase midt i byens travle liv, omgivet af en frodig tropisk have.

Bag facaden gemmer sig 6 værelser og 20 suiter, alle indrettet med mørkt træ og komfortable møbler, som udstråler tropisk luksus. Hvis du vælger en suite, kan du se frem til at slappe af i eget dampbad eller fritstående stenbadekar, og suiter med egen have tilbyder udendørs jacuzzi, hvorfra du kan nyde de tropiske omgivelser.

Fra hotellet er der gode muligheder for at tage på opdagelse i byens gader, eller deltage i hotellets mange aktiviteter. Her tilbydes ture til det fantastiske tempelkompleks Angkor Wat, sejlture på Tonle Sap Lake og jungleovernatninger i hotellets teltlejer.

På hotellets spa, Heritage Chic, kan du få de mest fantastiske behandlinger. Bliv forkælet med beroligende massager, plejende masker og ansigtsbehandlinger, alt sammen baseret på økologiske produkter. Bagefter kan du nyde spaområdets regn-brusere eller store badekar. Eller du kan tage en kølende dukkert i hotellets saltvandspool.

Gastronomisk har hotellet noget helt særligt at byde på med sin prisvindende restaurant. Her har man holdt fast i det franske køkken siden kolonitiden, og det kombineres med asiatiske traditioner. Der serveres smage-menuer med inspiration fra hele verden, og signatur-menuer baseret på lokale råvarer. Efter et fantastisk måltid kan du opleve traditionel Apsara-dans ved poolen, mens du nyder en eksotisk cocktail.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel