Grand Hotel Saigon i Ho Chi Minh, Vietnam

Grand Hotel Saigon i Ho Chi Minh er et storslået hotel fra Vietnams kolonitid i 1930’erne. Hotellet består af 226 luksuriøse suiter og værelser fordelt på to fløje, den originale Ancient og den nye tilbygning Luxury.

Fra hotellets værelser er der panoramaudsigt til Saigon floden og Ho Chi Minhs livlige gader. Ønsker du at mærke hotellets historiske rødder, kan du bo i fransk kolonistil i Ancient fløjen, der med en charmerende 1920’er stemning giver dig udpræget luksus og komfort. Er du til et mere moderne udtryk tilbyder Luxury fløjen stilrene værelser, med lækre møbler og luksuriøse badeværelser. Hotellets værelser er udstyret med alt, hvad der skal til for, at du kan føle dig tilpas.

Fra Grand Hotel Saigon er der rig mulighed for at tage på opdagelse i Vietnams største by. Det tidligere Saigon, som nu hedder Ho Chi Minh City, er kontrasternes by. Her ligger klassisk fransk arkitektur, buddhistiske templer og moderne højhuse side om side. Blot få minutter fra hotellet findes den bedste shopping i byen samt mange af de historiske bygninger og mindesmærker, der kendetegner byen. Når sulten melder sig, findes der alt fra streetfood på lokale markeder til gastronomi i verdensklasse på anmelderroste restauranter.

På hotellet er der også rig mulighed for at spise godt. Her tilbyder Chez-nous Restaurant alt lige fra lokale specialiteter til kinesiske og europæiske klassikere, mens Saigon Palace Restaurant fremtryller den mest fantastiske morgenmadsbuffet. Efter en lang dag i den spændene storby kan du nyde en forfriskende cocktail ved poolkanten eller i en af hotellets lounges med udsigt til byens skyline.

Tag et spil blackjack i hotellets Kasino ”Grand Club” eller en kølende dukkert i poolen efterfulgt af afslapning i sauna, jacuzzi eller dampbad. Hvis du har brug for at slappe yderligere af, tilbyder hotellets spa luksuriøse behandlinger.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel