Funken Lodge – Svalbard

Moderne komfort og historiske omgivelser går op i en højere enhed på Funken Lodge, der ligger med en flot udsigt over Longyearbyen og de storslåede omgivelser. Hotellet blev opført i 1947, og har tidligere været kendt som Spitsbergen Hotel. Men efter en totalrenovering i 2018 genåbner hotellet under sit oprindelige navn; Funken. Renoveringen har tilført en masse moderne komfort uden, at det er gået ud over hotellets historiske charme. Du kan stadig nyde stemningen i en blød lænestol foran pejsen som adelige, statsoverhoveder, minefunktionærer og polarforskere har gjort det gennem mere end 70 år. Eksempelvis med en god bog om fortidens store polarekspeditioner fra biblioteket med polarlitteratur.

Hotellet har 88 værelser fordelt mellem dobbeltværelser, enkeltværelser, suiter og et særligt handikapvenligt værelse. Alle værelser er moderne indrettet med blandt andet kaffemaskine, badeværelse og tøfler. Sidstnævnte er ikke uvæsentligt, da det er kutyme på Svalbard at tage skoene af ved indgangen. Det gælder også på hoteller.

Servicen på Funken Lodge er i top, og restauranten Funktionærmessen byder på gastronomi af højeste klasse. Restauranten er kendt for sit ’dele-koncept’, hvor man deler en række forskellige retter. Det giver mulighed for at smage flere forskellige lækkerier, mens snakken går om dagens oplevelser. Prøv eksempelvis Côte de boeuf fra Hetland gården og damplet kongekrabbe fra Finnmarken. Eller smag svalbardrensdyr med lokale urter. Vinkælderen byder på mere end 300 forskellige flasker vin og over 70 champagner, og det hele serveres med den forrygende panoramaudsigt over byen, Longyearbreen og Hiorthfjellet.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Arktis

Vi kender de skønneste steder i Arktis og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel