Fierro Hotel i Buenos Aires, Argentina

Med sin beliggenhed i det trendy kvarter Palermo Hollywood er du tæt på det hele, når du bor på Fierro Hotel. Her har du et væld af restauranter, hyggelige caféer og små lokale butikker lige udenfor døren. Undergrundsbanen Ministro Carranza er fem minutters gang fra hotellet, og de mange seværdigheder i Buenos Aires centrum er blot en kort køretur væk.

Moderne stil
Stilen på hotellet er moderne med fokus på godt design, hvilket giver både fællesarealerne og værelserne masser af personlighed og stil. Der er tre forskellige værelseskategorier at vælge imellem. Alle byder de på god plads samt de faciliteter, du forventer af et førende storbyhotel. Superior Suiterne byder blandt andet på gratis wi-fi, TV med internationale kanaler, fuld minibar med lokale vine samt sikkerhedsboks. Du kan også lave en kop kaffe eller te og slappe af i værelsets siddeområde. Badeværelserne er i samme høje standard og byder blandt andet på regnbruser. Vælger du en Balcony Suite får du desuden en balkon samt endnu mere plads. Eller gå hele vejen og forkæl dig selv med en Terracce Suite, der har jacuzzi på den store udendørs terrasse samt en fantastisk udsigt over byen.

Gourmetrestaurant og pool på taget
Udsigten over byen får du også fra det lille, udendørs poolområde med sauna på taget. Et andet godt sted at slappe af oven på dagens sightseeing er den hyggelige have, der er en vidunderlig oase midt i storbyen. Her kan du også få serveret lækkerier fra Fierros populære restaurant UCO. Restauranten regnes for at være blandt byens bedste, og kvaliteten er helt i top. Lige fra gourmet morgenmaden med ordentlig espresso til lækre middage baseret på dugfriske råvarer. Alt laves dagligt i huset. Kokkene ryger deres egne ørreder fra Patagonien, de laver deres egen bacon, brød bages hver dag, og isen er naturligvis også hjemmelavet. Det hele fuldendes af en forrygende vinliste med mere end 300 af Argentinas bedste vine.

Således byder Fierro Hotel på alt det, man har brug for på et storbyhotel: Lækker gastronomi, en god beliggenhed og en yderst komfortabel oase at vende tilbage til efter dagens sightseeing.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Argentina

Vi kender de skønneste steder i Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel