Elephant Hills Rainforest Camp i Khao Sok, Thailand

Dybt inde i nationalparken Khao Sok ligger Elephant Hills Rainforest Camp. Et helt igennem unikt resort, der flyder direkte på Cheow Lan-søens rolige vand omgivet af spektakulære kalkstensklipper og tæt regnskov.

Lejren består af 20 luksuriøse safaritelte med eget badeværelse og er den perfekte base for udforskning af regnskoven. De rummelige telte tilbyder komfortable senge og moderne toiletfaciliteter med varmt og koldt vand i bruseren. Fra din private terrasse har du en fantastisk udsigt over søen, og du kan hoppe direkte i søens kølende vand, eller udforske regnskoven på en tur i din private kajak, hvis du ønsker det. Teltenes kanvasdug holder på varmen, når temperaturen falder lidt om natten, og myggenet sikre, at der ikke kommer insekter indenfor. Men junglens lyde kan tydeligt høres gennem teltdugen, og det er en fantastisk oplevelse at vågne til lyden af gibbonabernes melodiske sang i det tidlige morgengry.

Lejrens to semiåbne restauranter og barer tilbyder kølende drikkevarer samt et bredt udvalg af thairetter og en lækker morgenbuffet. Lejren sørger for at minimere dens påvirkning på miljøet med blandt andet solceller, vindmøller samt et skånsomt affaldssystem. Så du kan nyde den fantastiske natur med god samvittighed.

En del af opholdet på Elephant Hills er besøget til elefantlejren, hvor du får muligheden for at komme helt tæt på de store dyr. Her er du med til at fodre og vaske dem, imens du kan se dem lege i vandet. At interagere med elefanter på denne måde og opleve dem i deres naturlige omgivelser er langt mere givende end en ridetur på ryggen. I løbet af opholdet kommer du også på guidede ture under regnskovens trækroner på udkig efter regnskovens dyr og planet.

Ophold i den flydende teltlejr kombineres altid med besøg i hovedlejren Elephant Hills Elephant Camp. Se mere om hovedlejren her.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra Elephant Hills her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel