Elephant Hills Rainforest Camp i Khao Sok, Thailand

Dybt inde i nationalparken Khao Sok ligger Elephant Hills Rainforest Camp. Et helt igennem unikt resort, der flyder direkte på Cheow Lan-søens rolige vand omgivet af spektakulære kalkstensklipper og tæt regnskov.

Lejren består af 20 luksuriøse safaritelte med eget badeværelse og er den perfekte base for udforskning af regnskoven. De rummelige telte tilbyder komfortable senge og moderne toiletfaciliteter med varmt og koldt vand i bruseren. Fra din private terrasse har du en fantastisk udsigt over søen, og du kan hoppe direkte i søens kølende vand, eller udforske regnskoven på en tur i din private kajak, hvis du ønsker det. Teltenes kanvasdug holder på varmen, når temperaturen falder lidt om natten, og myggenet sikre, at der ikke kommer insekter indenfor. Men junglens lyde kan tydeligt høres gennem teltdugen, og det er en fantastisk oplevelse at vågne til lyden af gibbonabernes melodiske sang i det tidlige morgengry.

Lejrens to semiåbne restauranter og barer tilbyder kølende drikkevarer samt et bredt udvalg af thairetter og en lækker morgenbuffet. Lejren sørger for at minimere dens påvirkning på miljøet med blandt andet solceller, vindmøller samt et skånsomt affaldssystem. Så du kan nyde den fantastiske natur med god samvittighed.

En del af opholdet på Elephant Hills er besøget til elefantlejren, hvor du får muligheden for at komme helt tæt på de store dyr. Her er du med til at fodre og vaske dem, imens du kan se dem lege i vandet. At interagere med elefanter på denne måde og opleve dem i deres naturlige omgivelser er langt mere givende end en ridetur på ryggen. I løbet af opholdet kommer du også på guidede ture under regnskovens trækroner på udkig efter regnskovens dyr og planet.

Ophold i den flydende teltlejr kombineres altid med besøg i hovedlejren Elephant Hills Elephant Camp. Se mere om hovedlejren her.

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra Elephant Hills her

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel