Elephant Hills i Khao Sok, Thailand

Midt i Khao Sok National Park ligger det unikke resort Elephant Hills. Resortet består af en teltlejr kaldet Elephant Camp med 20 luksustelte samt en hovedbygning. Over teltlejren tårner høje træer og dramatiske regnskovsdækkede bjerge op, og overalt omkring dig er du omgivet af en af verdens ældste regnskove. Så oplevelsen af at befinde sig dybt inde i junglen er intakt.

Lejren tilbyder direkte adgang til naturen uden at gå på kompromis med komforten. Teltene er indrettede med behagelige senge, elektricitet og toiletfaciliteter efter vestlige standarder med både varmt og koldt vand samt bruser og hårtørrer. De rummelige telte er desuden udstyret med håndlavede møbler, og de er afskærmet med myggenet og kanvasduge, der holder på varmen, når temperaturen falder en smule om natten. Her går komfort og naturoplevelser hånd i hånd på bedste vis.

I lejrens hovedområder finder du en swimmingpool midt i junglen, hvor du kan køle af over en eksotisk cocktail fra baren. I den semiåbne restaurant serveres lækre thairetter og en morgenbuffet, der giver dig kræfter til de mange oplevelser, der venter.

Fra lejren arrangeres besøg til elefantlejren. Her er du med til at fodre elefanterne, vaske og skrubbe dem og se dem lege i vandet. Dette er en meget naturlig måde at møde elefanterne på og en sjov oplevelse for både børn og voksne. Du kan også komme på sejltur på Sok-floden og udforske den frodige regnskov til fods med en af lejres naturguider. Husk badetøjet, når du tager på bådtur på den store sø midt i regnskoven, hvor der er mulighed for en dukkert i det kølige vand.

Elephant Hills tilbyder også ophold på Rainforest Camp, en flydende teltlejr på regnskovssøen Cheow Larn. Se Rainforest Camp her.

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra Elephant Hills her

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel