Eldora Hotel i Hué, Vietnam

I hjertet af byen Vietnams gamle kejserby Hué, finder du det luksuriøse Eldora Hotel. Den elegante hvide facade trækker tydeligt inspiration fra den franske kolonitid, og indenfor venter en indretning, der kombinerer datidens franske kunsthåndværk med moderne bekvemmeligheder. Takket være sin gode beliggenhed giver hotellet let adgang til det kejserlige palads, også kendt som Den Lilla Forbudte By, Trang Tien broen, der er designet af Gustav Eiffel, samt mange andre attraktioner i området.

I hotellets værelser kan du se frem til neoklassisk indretning med trægulve, hvide rum og brede komfortable senge. Nyd udsigten fra værelserne, hvor du har udsyn til floden, byens tage og det summende liv i gaderne. De lækre badeværelser er udstyret med løvefodsbadekar og elegante make-up spejle i antikke rammer. Værelserne er desuden udstyret med alle de moderne bekvemmeligheder, du kunne tænke dig, som f.eks. Wi-Fi og aircondition. På Eldora Hotel har du en perfekt base, når Hué skal udforskes, og du trænger til at slappe af efter en lang dag fyldt med indtryk.

Hué er en by med mange seværdigheder, og foruden Eiffel-broen og det kejserlige palads, kan du også opleve kejser Tu Ducs imponerende gravmæle, sejlture på Perfume-floden og den ottekantede, syv-etager høje Thien Mu-pagode, der gemmer på smukke Buddha-statuer. Der er desuden en lang række andre grave fra de 13 kejsere, der regerede over området med Hué som hovedstad. Udenfor byen kan du opleve den fantastiske vietnamesiske natur med imponerende bjerge, frodig grøn natur og floden, der bugter sig igennem landskabet. Inde i byen kan du også gå på opdagelse i de forskellige markeder, hvor du kan finde alt mellem himmel og jord. Og skulle du blive sulten undervejs, lokker de små madboder med liflige dufte og smagfulde retter.

Tilbage på hotellet kan du vaske rejsestøvet af i hotellets indendørspool, slappe af på solterrassen eller nyde traditionelle asiatiske behandlinger i hotellets spa område. Lidt længere nede ad gangen finder du desuden et fuldt udstyret fitnesscenter. Når det bliver spisetid, kan du glæde dig til de mange lækre retter på Eldora Restaurant. Her tager kokkene inspiration fra det vestlige-, asiatiske- og lokale køkken, og fremtryller smagfulde retter, der pirrer dine smagsløg. Efter middagen kan du læne dig tilbage i Skyline Bar, hvor du får den mest fantastiske panoramaudsigt over Hué og den oplyste skyline.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel