EL Mangroove Hotel – moderne og elegant strandhotel i Costa Rica

El Mangroove Hotel i Costa Rica er et helt særligt strandhotel i en moderne og elegant stil. Blot et stenkast fra stranden Playa Panamá ligger hotellet med en fantastisk havudsigt. Hele resortet indbyder til afslapning, både langs stranden, ved poolen eller i den tropiske have.

Fra de velindrettede værelser er der mulighed for at nyde den smukke havudsigt over Papagayo-bugten. Nyd en kølig dukkert i egen pool på altanen, mens den mest fantastiske solnedgang maler himlen i røde nuancer. Alle værelserne emmer af luksus og komfort, og giver rig mulighed for at slappe af efter en begivenhedsrig dag i solens stråler.

Nyd solen og havet langs den smukke sandstrand, eller læn dig tilbage i en solstol ved hotellets pool. Til de mere aktive tilbydes en lang række vandaktiviteter som f.eks. stand-up paddleboarding, kajaksejlads, saltvandsfiskeri eller strand-hop med hotellets både. El Mangroove Hotel tilbyder også en række aktiviteter på land, blandt andet hel- eller halvdagsture til lokale seværdigheder som den aktive vulkanen Arenal eller en lokal sukkerrørshacienda, hvor du kan opleve den lokale historie og kultur.

Trænger du til at slappe af oven på de mange aktiviteter, er der rig mulighed for dette i hotellets spaområde. Her kan du få et væld af naturlige behandlinger og massage på de fredfyldte udendørs terrasser, der er omgivet af den smukke natur.

Du kan også se frem til gastronomiske oplevelser baseret på lokale og friske råvarer på hotellets to restauranter. Få serveret en lækker middag på den stemningsfulde restaurant Makoko, eller nyd stranden med fødderne i sandet, på strandrestauranten Matiss, som byder på lækre retter i mere afslappede omgivelser.

El Mangroove Hotel tilbyder ultimativ afslapning i ideelle rammer kombineret med helt særlige oplevelser, der kendetegner denne del af Costa Rica.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotel

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Costa Rica

Vi kender de skønneste steder i Costa Rica og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel