Daintree Eco Lodge & Spa i Australien

Det unikke Daintree Eco Lodge & Spa ligger midt i verdens ældste regnskov: Daintree, som er en del af UNESCO’s verdensarvsliste. Her kommer du helt tæt på den omkringliggende natur, uden at skulle gå på kompromis med komforten. Lodgen tilbyder unikke luksusophold, men forsøger samtidig at mindske dets påvirkning på miljøet. Lodgen består af 15 hytter, bygget i bæredygtigt træ og spredt ud under trætoppene.

På trods af hytternes simple og naturlige udseende, byder interiøret på moderne luksus. De består at store lyse rum, med brede komfortable møbler. Store vinduespartier og din private terrasse sikrer, at du hele tiden kan nyde den omkringliggende natur, og kigge efter dyr og fugle.

Med en 135 mio. år gammel regnskov lige uden for din dør, er der gode muligheder for unikke naturoplevelser. Du kan tage på guidede ture gennem den frodige regnskov, eller sejle på Daintree floden hvor du kan opleve det rige fugleliv og de store krokodiller, der lurer i vandoverfladen. En helt anden måde at opleve regnskoven på er fra oven på en zip-line tur gennem trækronerne. Fra hotellet er der også mulighed for at opleve Great Barrier Reef, som ligger lige ud for regnskovens kant. Eller du kan besøge byen Port Douglas, der tilbyder shopping og fantastiske strande.

Efter en dag fyldt med oplevelser kan du lade dig forkæle med healende behandlinger, eller du kan tage en forfriskende dukkert i hotellets pool. I restauranten serveres smagfulde retter fra det moderne australske køkken, baseret på hjemmedyrkede og lokale råvarer. Køkkenet tilbyder også gourmet picnickurve, så du selv kan finde det perfekte sted at nyde lækkerierne, eller en privat 5-retters menu.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel