Centara Grand Resort & Villas i Krabi, Thailand

Omkranset af klipper og frodig natur ligger det luksuriøse Centara Grand Resort & Villas i sin egen bugt med en fantastisk udsigt over den private strand. Ankomsten til resortet er en oplevelse i sig selv, da bugten kun kan nås med båd. Resortet består af lave bygninger beliggende mellem svajende palmer. Nogle bygningerne ligger helt nede ved stranden, mens andre er trukket tilbage op ad klippene.

På Centara Grand Resort & Villas har du en række forskellige værelseskategorier at vælge imellem. Alle er de indrettet i moderne thaistil med faciliteter såsom wi-fi, tv, aircondition, kaffefaciliteter, sikkerhedsboks, hårtørre osv. Værelserne byder også på et lækkert badeværelse samt balkon eller terrasse, så du kan nyde de fantastiske omgivelser. Fra nogle værelser har du direkte adgang til den flotte strand, og i flere af villaerne kan du tage en forfriskende dukkert i din egen private pool.

Fra hotellet kan du udforske kysten på dykkerture, i kano eller på sejlture til Koh Phi Phi, der er en af Thailands smukkeste tropeøer. Væk fra kysten kan du gå på opdagelse i junglen, besøge huletempler eller prøve kræfter med klippeklatring. Med hotellets speedbåd har du også nem adgang til den nærliggende by Ao Nang, der byder på et godt udvalg af butikker, restauranter og hyggelige caféer.

Tilbage på resortet er der alle muligheder for afslapning og for at komme helt ned i gear. Du kan dase ved den niveaudelte pool med vandfald og jacuzzi, eller find det perfekte sted at ligge i det gyldne strandsand. I hotellets spa Cenvaree kan du overgive dig til rent velvære med spaens mange behandlinger. Nyd også en forfriskende drink fra hotellets barer og lounges, imens du beundrer den fortryllende solnedgang over Andamanhavet.

Når sulten melder sig, byder hotellet på flere lækre restauranter. På Lotus Court kan du nyde den lækre morgenmadsbuffet, eller en middag fra deres store a la carte menu. Suan Bua Restaurant tilbyder det bedste fra thaikøkkenet med frisk fisk og skaldyr tilsat de krydrede aromatiske smagsnuancer, køkkenet er så kendt for. Det bedste fra det japanske køkken kan du finde på Hagi Restaurant, hvor frisk sushi og tempura pirrer smagsløgene. Bagefter kan aftenen fuldendes med en drink på Deep Blu Bar.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra hotellet

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel