Centara Grand Beach Resort & Villas i Ao Nang, Thailand

Omkranset af klipper og frodig natur ligger det luksuriøse Centara Grand Beach Resort & Villas i sin egen bugt med en fantastisk udsigt over den private strand. Ankomsten til resortet er en oplevelse i sig selv, da bugten kun kan nås med båd. Resortets bygninger ligger som en lille landsby i moderne thaistil imellem de svajende palmer helt ned til havet.

På resortet er der mulighed for at bo i suiter eller villaer med udsigt til den frodige natur eller det glitrende vand. Den moderne thaistil fortsætter i indretningen af værelserne, hvor træ, stenudskæringer og rolige farver sammen med moderne bekvemmeligheder sikrer et komfortabelt ophold. Alle værelser har enten balkon eller terrasse, så du kan nyde de fantastiske omgivelser. Fra værelserne er der direkte adgang til den lækre strand, og i de fleste af villaerne kan du tage en forfriskende dukkert i din egen private pool.

Fra hotellet kan du udforske kysten på dykkerture, i kano eller på sejlture til øgruppen Koh Phi Phi, der er en af Thailands smukkeste tropeøer. Væk fra kysten kan du gå på opdagelse i junglen, eller prøve kræfter med klippeklatring. Med hotellets speedbåd har du også nem adgang til den nærliggende by Ao Nang, der byder på et godt udvalg af butikker, lækre restauranter og hyggelige caféer.

Tilbage på resortet er der alle muligheder for afslapning og for at komme helt ned i gear. Du kan dase ved den niveaudelte pool med vandfald og jacuzzi, eller find det perfekte sted at ligge i det gyldne strandsand. I hotellets spa Cenvaree kan du overgive dig til rent velvære med spaens mange behandlinger. Nyd også en forfriskende drink fra hotellets barer og lounges, imens du beundrer den fortryllende solnedgang over Andamanhavet.

Når sulten melder sig, byder hotellet på flere lækre restauranter. På Lotus Court kan du nyde den lækre morgenmadsbuffet, eller en middag fra deres veludstyrede a la carte menu. Suan Bua Restaurant tilbyder det bedste fra thaikøkkenet med frisk fisk og skaldyr tilsat de krydrede aromatiske smagsnuancer, køkkenet er så kendt for. Det bedste fra det japanske køkken kan du finde på Hagi Restaurant, hvor frisk sushi og tempura pirre smagsløgene.

Se video fra hotellet her

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel