Centara Grand Beach Resort på Koh Samui, Thailand

Helt ned til den smukke Chaweng Beach, på Thailands næststørste ø Koh Samui, ligger det luksuriøse Centara Grand Beach Resort. Hotellet er opført i charmerende kolonistil og ligger i en frodig tropehave med en fantastisk havudsigt. På den anden side af hotellet ligger byen, så der er ikke langt til shopping, caféer og restauranter.

Hotellets værelser er opdelt i 6 type, med enten egen pool eller balkon og udsigt til haven eller vandet. Fælles for værelserne er indretningen i kolonistil med møbler og gulve i mørkt træ, loftsvifte og brede komfortable senge. Badeværelserne er rummelige og viderefører kolonistilen, og størstedelen af værelserne har badekar.

Hvad end du ønsker at blive på hotellet og eller at tage på opdagelse på øen, er der masser af aktiviteter at vælge imellem. På hotellet har du adgang til fællespoolen med indbygget bar i poolen, kajak og windsurfing, fitnesscenter og tennisbaner. Hotellet har desuden eget dykkercenter, hvis du skulle få lyst til at udforske livet under havets overflade. Fra hotellet kan du let udforske Chaweng Road, som byder på et væld af barer, klubber og restauranter med alt fra gourmet-retter til streetfood. Det smukke tempel Wat Plai Laem samt nationalparken Ang Thongs mylder af små tropeøer er også besøg værd.

Tilbage på hotellet kan du forkæle krop og sjæl med behandlinger på SPA Cenvaree. Her tilbydes både traditionel thailandsk massage og indiske ayurvedic programmer. Spaen ligger i rolige omgivelser i egen lotushave. Hotellet tilbyder desuden et udvalg af barer og lounges, samt egen kaffebar og café. På Coast Beach Club & Bistro kan du slappe af med tæerne i sandet og nyde udsigten over havet sammen med en tropisk cocktail og lækre retter. På hotellets hovedrestaurant Palm Grove serveres de bedste internationale retter samt lokale specialiteter. Der er også mulighed for en privat middag på stranden med treretters menu og egen tjener.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel