Cavas Wine Lodge i Mendoza, Argentina

Cavas Wine Lodge sætter helt nye standarder i Argentinas verdensberømte vinområde Mendoza. Den unikke luksuslodge ligger helt perfekt mellem vinmarkerne en halv times kørsel syd for Mendoza med en forrygende udsigt mod Andesbjergene, der rejser sig som en mur i det fjerne. Her er der masser af fred og ro. Fuglekvidder fylder luften, og solen stråler fra en høj blå himmel mere end 320 dage om året.

Organisk luksus
Enkelhed og naturlige materialer er gennemgående elementer på hotellet. Ikke mindst i arkitekturen, der er tydelig inspireret af organiske former og adobe-arkitektur. Hver af de blot 18 overdådige værelser og villaer byder på masser af plads og moderne luksus. Selv de mindste værelser er over 90 m2 store, og vælger du en af de smukke villaer, får du mere end 200 m2 at boltre dig på. Luxury Rooms byder blandt andet på et lækkert badeværelse med både indendørs og udendørs brusebad. Udsigten over vinmarkerne kan du nyde fra den lille plunge pool på din private terrasse. Eller tag plads på tagterrassen, hvor madrasser indbyder til afslapning i solen eller under stjernerne i skæret fra ildstedet.

Gastronomi
Enkelhed er også filosofien bag lodgens fantastiske køkken, hvor økologiske råvarer fra nærområdet danner grundlag for det ene lækre måltid efter det andet. Kvaliteten er høj, og menuerne tilpasses hele tiden årstidernes skiften. Til frokost kan du frit vælge forret, hovedret og dessert fra menukortet. Middagsmenuen er en nøje tilrettelagt oplevelse, der ændres dagligt, så du smager det bedste, området har at tilbyde. Måltiderne komplimenteres naturligvis af lokale vine, der nyder godt af de mange solskinstimer og den kølige brise fra bjergene.

Masser af aktiviteter
Med mere end 900 vingårde i området, er der rig mulighed for at smage på den seneste høst. Enten på egen hånd eller i selskab med en lokal guide, der kan vise dig det bedste af Mendoza. Du kan også nyde landskaberne fra hesteryg eller tage på guidet vandretur for foden af Andesbjergene. Lodgen kan desuden arrangere zipline, cykelleje samt white water rafting. Lyder dette alt for aktivt, kan du forkæle sig selv i lodgens spa-afdeling eller blot nyde solen på din private terrasse over et godt glas vin med udsigt over vinmarkerne. Således er Cavas Wine Lodge perfekt for alle, der drømmer om storslået natur og fantastisk gastronomi i lækre omgivelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra Cavas Wine Lodge

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Argentina

Vi kender de skønneste steder i Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel