Casa Corcovado Jungle Lodge i Costa Rica

Den afsidesliggende Corcovado nationalpark er et af Costa Ricas absolut bedste naturområder. Især når det kommer til at se dyr. Men området er svært tilgængeligt, og ofte er der tale om en ægte jungleekspedition. Med mindre du bor på Casa Corvovado Jungle Lodge, der ligger mellem frodige planter og regnskovstræer ned til Stillehavet på kanten af nationalparken. Beliggenheden i junglen gør, at ingen veje fører til hotellet. Så al transport til og fra hotellet foregår med båd. Sejlturen er en oplevelse i sig selv og fører dig igennem mangroveskove, hvor der er gode muligheder for at se krokodiller, aber og fugle. Det sidste stykke sejler du på havet, hvor du kan være heldig at se delfiner og måske endda hvaler.

Hotellets bungalows er opført i gule mursten og med røde tegltage, der leder tanker hen på en lille tropevilla. Stilen fortsætter indenfor med komfortable brede senge omkranset af myggenet, bløde møbler og et badeværelse med udendørs bad, hvorfra du kan nyde omgivelserne og tage et kølende bad imens. Du må ikke forvente 5-stjernet luksus her. Men hvad lodgen måske mangler af moderne bekvemmeligheder opvejes til fulde af følelsen af at bo midt i et af de vildeste og mest dyrerige områder af Mellemamerika. Trods lodgen ligger isoleret i junglen er der stadigvæk elektricitet og varmt vand leveret fra hotellets solceller og vandværk. Dette er en del af lodgens bæredygtigheds plan, sammen med effektiv affaldssortering og brugen af bæredygtige materialer.

Hotellet er den perfekte base for udforskning af nationalparken. Lodgen tilbyder et væld af ture med forskellige fokusområder. Du kan både vandre eller ride gennem junglen og opleve det unikke dyre- og fugleliv. Eller du kan udforske Stillehavet med dykkerture, fiskeri eller snorkling. Der er også mulighed for at besøge små øer med båd, hvor du finder de mest fantastiske sandstrande med lækkert badevand. Øernes natur er også en oplevelse for sig med kæmpestore træer og levn fra ældgamle civilisationer fra før den spansk kolonisering af området.

Ved hotellets poolområde kan du koble af og nyde skyggen fra junglens træer, og du kan lade dig forkæle med en massage i hotellets massagesalon. Sidst på eftermiddagen er det værd at sætte sig op på hotellets udsigtsplatform, hvorfra du ha det mest fantastiske udsyn over trætoppene og til Stillehavets blå vand. Her kan du nyde en iskold Margarita, mens solen forsvinder i havet, og natten sænker sig over junglen. Inden længe serveres middagen i restauranten ”Los Vitrales”, hvor områdets friske råvarer bliver tryllet om til klassiske retter, og i morgen venter nye eventyr i Corcovardo Nationalparkens tætte regnskov.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mellemamerika

Vi kender de skønneste steder i Mellemamerika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel