Buri Rasa Village på Koh Phangan, Thailand

I Den Thailandske Golf ligger tropeøen Koh Phangan, og mellem øens svajende palmer ned til det blå hav finder du det lækre boutique-resort Buri Rasa Village. Beliggenheden helt ned til stranden er perfekt, og de smukke omgivelser indbyder til at læne sig tilbage og komme helt ned i gear. Bortset fra de livlige fuldmånefester på øens sydside, er der fredfyldt og rolig på Koh Phangan.

Resortet består af moderne bygninger med et traditionelt thailandsk islæt. Samme stil går igen i værelserne, der er indrettet med moderne faciliteter. Komfortable møbler, regnbruser og lyse rum med udsigt til de eksotiske omgivelser sikrer dig et behageligt ophold. Værelserne fås med egen terrasse eller balkon, hvorfra du har udsigt til den tropiske have, hotellets torv eller havet. Vælger du værelser i forreste række, har du stranden lige udenfor døren.

Under parasollens skygge kan du nyde en forfriskende drink ved poolkanten, eller find den perfekte plads i solen på stranden. Øen tilbyder også gode dykker- og snorkelmuligheder, og indenlands kan du tage på vandreture i junglen til små vandfald. Tagbage på resortet kan du få afslappende massage og andre vanedannende spa-behandlinger i spa-området, der ligger ned til stranden.

Langs med kysten har resortet et brolagt torv, hvor du kan finde små butikker og barer. Her kan du nyde et glas vin eller en tropisk frugtcocktail, mens du kigger efter den perfekte souvenir. Resortets restaurant The Beach Club byder på traditionelle thailandske retter, barbecue og vestlige favoritter serveret ved borde helt ned til havet. Køkkenet kombinerer lokale ingredienser med moderne tilberedningsmetoder for at give en mindeværdig middag til lyden af bølgerne under stjernehimlen

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel