&Beyond Soussuvlei Desert lodge

&Beyond Soussuvlei Desert lodge er det perfekte sted at slippe væk fra det hele. Lodgen ligger som en oase af elegant luksus omgivet af solbagte ørkenbjerge, græsfyldte sletter og gyldne sandklitter dybt inde i Namibørkenens tidløse landskaber. Her er ingen andre tegn på menneskelig bebyggelse at se i miles omkreds. Kun ypperlig, romantisk luksus omgivet af total ro, rå natur og uendelige horisonter.

Lodgen består af en hovedbygning og 10 overdådige villaer opført i naturlige materialer, der næsten synes at forsvinde i naturen. De byder naturligvis på alle tænkelige faciliteter samt en storslået udsigt over ørkenen, som du kan nyde både fra den private terrasse samt gennem de store panorama-vinduer. Der er sågar vinduer i loftet, så du kan se stjernehimlen over dig. Aircondition holder middagsvarmen i skak, mens den knitrende pejs spreder hygge og varme på kolde vinteraftener.

Lodgen ligger tæt ved et naturligt vandhul, hvor ørkenens dyr ofte kommer for at drikke. Du kan også udforske området på guidede vandreture og safarikørsler, efterfulgt af en dukkert i poolen, der får vand fra en underjordisk kilde. Måltiderne på lodgen er et kapitel for sig, og når stjernerne funkler på den klare nattehimmel, fortæller lodgens astronom om himmelrummets mysterier. Stjernehimlen er så klar her, at området er blevet udnævnt som Afrikas første International Dark Sky Reserve.

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Namibia

Vi kender de skønneste steder i Namibia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel