Belmond Sanctuary Lodge ved Machu Picchu, Peru

Blot et stenkast fra Machu Picchu ligger 5-stjernede Belmond Sanctuary Lodge med en fantastisk placering på en junglebeklædt bjergside og en storslået udsigt over bjergene. Hotellet ligger i rolige omgivelser og er omgivet af en frodig have med et væld af blomster og fugle. Fra hotellet kan du let gå ned til ruinbyen, hvilket giver en unik mulighed for at udforske Machu Picchu først og sidst på dagen, når strømmen af turister er på sit laveste.

Med blot 31 værelser og suiter er Sanctuary Lodge et relativt lille sted med fokus på luksus, eksklusivitet og ro i de smukke omgivelser. På værelserne kan du se frem til luksus i komfortable rammer med bløde senge, marmorbadeværelser og en indretning, der reflekterer den omkringliggende natur med mørkt træ og mønstrede tekstiler. Fra nogle af værelserne kan du kigge ud på den grønne have, og fra andre kan du sidde på din egen terrasse og nyde den storslåede udsigt til bjergene. Hotellet er det perfekte sted at slappe af efter en dag med udforskning af Machu Picchu, og hvis du trænger til yderligere afslapning og forkælelse, kan du besøge hotellets spa. Her kan du få et bredt udvalg af massager og aromaterapier baseret på gamle inka-teknikker.

Med den perfekte beliggenhed ved Machu Picchu har du en helt unik mulighed for at stå tidligt op og opleve solopgangen over ruinerne. Eller nyd timerne lige inden solnedgang, når lyset på ruinerne er blødt, og det tynder ud i dagtursturisterne. Hotellet tilbyder dog også en række andre aktiviteter i området. Tag på vandreture i bjergene og oplev den rige natur og de mange fuglearter. Eller deltag i en traditionel ceremoni udført af en shaman med ofringer til Moder jord, og bed hende om held og lykke. Du kan også få spået din fremtid i kakaoblade af en lokal præst.

Når sulten melder sig, kan du se frem til lækre lokale specialiteter som cremet Oxapampa ost, sprøde palmehjerter og smagfulde svampe fra Den hellige dal. Imens du smager de mange lækre peruvianske og internationale retter, kan du beundre den fantastiske udsigt og de smukke omgivelser gennem spisesalens panoramavinduer. Efter de mange lækre retter, kan du slå mave i Tampu Bar, og lade bartenderen lave den bedste pisco sour, du nogensinde har fået. Vel vidende at du i morgen kan nyde den fantastiske solopgang over Machu Picchu.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Peru

Vi kender de skønneste steder i Peru og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel