Belmond Napasai på Koh Samui, Thailand

På den eksotiske tropeø Koh Samui stikker Belmond Napasai ud imellem palmetræer og trætoppe lige ned til Den Thailandske Bugts azurblå vand. Med privat strand og blot 45 villaer og 24 suiter spredt ud i en tropisk have, sikrer resortet afslapning i rolige og meget private omgivelser.

Værelserne emmer af thailandsk elegance med farverige tekstiler og naturmaterialer. Komforten er i top, og de mange moderne faciliteter sikrer et komfortabelt ophold. Fra din private terrasse kan du slappe af i skyggen og nyde en forfriskende cocktail, imens du skuer ud over bugten. Hotellets villaer ligger isoleret, og nogen af dem har egen pool, hvor du kan køle af.

Dit ophold på Belmond Napasai er akkurat så livligt eller stille, som du ønsker det. Slap af ved hotellets infinity-pool, der falder i et med horisonten, eller lad dig friste af Napasi Spas thaimassager og urte-behandlinger. På hotellet kan du benytte dig af tennisbaner, fitnesscenter og et væld af undervisninger i alt fra madlavning til thaiboksning. På de gyldne strande kan du slikke sol eller deltage i dykkerture, sejlads og surfing. Du kan også besøge den nærliggende by. Eller snør vandreskoene og tag på guidede gåture i den frodige jungle, hvor du hører om de lokale dyre og plantearter.

Når sulten melder sig, er du i de bedste hænder. Når du slapper af ved poolen, kan du få serveret lækre thailandske snacks og eksotiske drinks, og fra strand-restauranten breder duften af grillet fisk og skaldyr sig under papirlanterners skær. For en mere højgastronomisk oplevelse, og muligheden for at smage på det lokale køkken, kan du tage plads på Lai Thai Restaurants balkon. Her serveres lokale specialiteter og internationale favoritter akkompagneret af den smukkest solnedgang over Den Thailandske Bugt.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel