Belmond Miraflores Park i Lima, Peru

I Limas fashionable kvarter Miraflores ligger et af byens bedste luksushoteller Belmond Miraflores Park. Det elleve etager høje hotel knejser sig over byen omgivet af en grøn have med udsigt over byens skyline og Stillehavet. Her er der perfekte muligheder for at udforske byen, nyde stranden eller gøre brug af hotellets mange faciliteter.

Belmond Miraflores Park har 89 suiter, som alle er luksuriøst indrettet med smukke marmor-badeværelser og varme peruvianske farver og tekstiler. Suiterne varierer fra junior-suiter til præsident-suiter og er udstyret med alle de moderne bekvemmeligheder, du kunne få brug for. Du vælger selv, om du ønsker en suite med adgang til balkon med udsigt over byen eller en terrasse ud mod haven, der er fyldt med eksotiske blomster. Eller hvad med en suite med privat pool og udsigt til Stillehavet? Vælger du den ultimative forkælelse med præsidentsuiten, følger der også butlerservice med.

Miraflores er et livligt område med butikker, caféer og gadeliv. Dette er et af de bedste steder i landet at smage de nye peruvianske køkken, som er blevet utroligt populært de senere år og har ført til, at Peru er blevet udråbt til et mekka for madelsker. I hovedstaden kan du opleve de historiske bygninger fra den spanske kolonitid omkring pladsen Plaza de Armas, der prydes af præsidentpaladset og katedralen. Oplev også landets præ-colombianske historie på byens mange museer med inka-guld, mumier og andre nationale skatte.

På hotellets restaurant Tragaluz serveres fusionsretter inspireret af middelhavskøkkenet, det asiatiske køkken og det lokale peruvianske køkken. Her kan du starte med en drink i havens frodige omgivelser, inden du sætter dig til bords og nyder en velkomponeret menu. Fra hotellets anden restaurant The Observatory på 11. etage, kan du nyde udsigten over Stillehavet og byen sammen med peruvianske specialiteter, morgenbuffet og friskt bagværk. Når mørket falder på, kan du sætte dig til rette i de elegante omgivelser på Belo Bar, og lade bartenderenden mixe en cocktail eller åbne en flaske vin.

Efter en dags sightseeing kan rejsestøvet vaskes af i hotellets opvarmede pool på taget, hvorfra du har en fantastisk udsigt over og havet. Hotellet tilbyder desuden et veludstyret fitnesscenter, og i Zest Spa kan du forkæle krop og sjæl med vanedannende behandler, der gør brug af produkter fra den peruvianske amazonjungle.

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydamerika

Vi kender de skønneste steder i Sydamerika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel