Belmond La Résidence Phou Vao, Luang Prabang i Laos

Placeret på en højderyg mellem storslåede bjerge og grønne dale lidt udenfor kolonitidsbyen Luang Prabang ligger Belmond La Résidence Phou Vao. Med sin fantastiske placering har du fra alle steder på hotellet udsigt til bjergene og den frodige tropiske natur. Hotellet er opført i traditionel stil med bygninger, der minder om tropevillaer fra kolonitiden fyldt med teaktræ, silke og bomuldstekstiler. På trods af sine naturskønne omgivelser ligger resortet blot to kilometer fra Luang Prabang, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Dels på grund af sin rige historie som kongeby. Men i høj grad også på grund af sine mange historiske templer og øvrige velbevarede bygninger fra den franske kolonitid.

Med blot 34 suiter, er du garanteret fred og ro i de fantastiske omgivelser på Belmond La Résidence Phou Vao. Om du vil have en suite med udsigt til hotellets have, bjergene og den skønne natur eller byens tage, er op til dig. Uanset hvad du vælger, er du garanteret luksuriøse og komfortable forhold med bløde senge, lækre badeværelser med badekar og den gennemførte laotiske stil, der går igen i resten af hotellet. Værelset er desuden udstyret med alle de moderne faciliteter, du kunne få brug for.

Hotellets beliggenhed er ideel til at opleve Laos’ særlige charme. I Luang Prabang tilbydes ture til både templer, butikker og natmarkeder. Eller du kan udforske den lille by på egen hånd, hvis du foretrækker det. Står du tidligt op, kan du opleve det gamle ritual, når de lokale giver mad til processionen af orangeklædte munke, der går igennem byen ved morgengry. Udenfor byen kan du opleve jungleklædte bjerge, brusende vandfald og ikke mindst en smuk sejltur på Mekong-flodens vand til lokale landsbyer og hellige grotter fyldt med Buddha-statuer. Eller nyd solnedgangen fra toppen af det lille bjerg Mount Phuosi, der hæver sig over natmarkedet i Luang Prabangs hyggelige hovedgade.

Efter en oplevelsesrig dag kan du vende tilbage til hotellets rolige omgivelser og slappe af ved poolen, der går helt ud til kanten af klippen og byder på en fantastisk udsigt. I hotellets wellness-område, Mekon Spa, kan du forkæle dig selv med autentiske laotiske behandlinger med lokale urter og planter, imens duften af citrongræs fylder dine næsebor.

Hvis du ønsker at smage på Laos’ lokale køkken, kan du tage på guidede madture i byen, hvor du kan prøve autentiske retter. På hotellets restaurant Phou Savanh serverer kokkene moderne franske retter med et laotisk islæt. Sætter du dig til bords udenfor, kan du nyde de udsøgte retter i skæret fra lanterner og levende lys, der hænger ned fra træerne. Ønsker du at spise i mere private omgivelser, kan du bestille hotellets middag med 500 lys. Her får du serveret et festmåltid i private omgivelser, oplyst af de mange stearinlys til lyden af live laotiske musik.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel