Belmond La Residence d’Angkor i Cambodia

Et mere charmerende sted at trække sig tilbage til efter dagens sightseeing ved Angkor Wat er svær at forestille sig. Belmond La Résidence d’Angkor ligger som en oase af luksus ned til en lille flod i hjertet af Siem Reap. Her er du tæt på byens restauranter, caféer og butikker, og de berømte templer er kun en kort køretur væk.

Stilen er umiskendelig cambodiansk med svungne tage, mørkt teaktræ og lokal kunst og håndværk. Det hele fuldendes af den lange swimmingpool, der indbyder til afslapning i solen omgivet af tropisk vegetation. Den tropiske, cambodianske stil går igen i de 59 suiter, der kombinerer moderne luksus med lokalt design. De byder naturligvis på Wi-Fi, TV, minibar, et flot badeværelse og alle de andre faciliteter, man forventer af et hotel af denne standard. Hvert værelse har desuden privat balkon eller terrasse, hvor du kan nyde det varme, tropiske klima. Ønsker du mere plads, er det muligt at reservere en af de store Studio Suites eller Poolside Suites, der byder på endnu mere luksus.

Hotellet byder desuden på en række faciliteter såsom Fitness Centre samt to butikker med lokalt kunsthåndværk. En lang række forskellige udflugter til Angkor-templerne, lokale landsbyer og andre af områdets seværdigheder kan arrangeres. Så det er bare at vælge, om du foretrækker at udforske på cykel, i bil eller fra en helikopter. Foretrækker du en runde på byens prisvindende golfbane, er det også en mulighed. Eller hvad med at lære mere om det lokale køkken på et kokkekursus eller en guidet rundtur til Siem Reaps bedste spisesteder? Hotellet har naturligvis også sin egen restaurant, der byder på lokale specialiteter samt internationale favoritter i smukke omgivelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel