Belmond Jimbaran Puri – strandparadis på Bali, Indonesien

Belmond Jimbaran Puri på Bali er et imponerende luksushotel beliggende helt ned til en af Balis bedste strande. Hotellet er en samling af luksuriøse stråtækte hytter spredt ud mellem slanke palmer og tropisk vegetation.

Hytterne er komfortable, og indeholder alle de moderne bekvemmeligheder, du måtte ønske dig. Resortets interiør emmer af afslapning og velvære. Nyd udsigten fra villaerne, med den tropiske have til den ene side og den hvide sandstrand til den anden. Træd uden for døren og mærk det pulverfine sand imellem dine tær, eller tag en forfriskende dukkert i poolen.

Det naturlige samlingspunkt for resortet er det store poolområde, der ligger få skridt fra Jimbaran-strandens hvide sand. Læn dig tilbage i liggestolene med en kølig drink i hånden og kom helt ned i gear. I resortets strandspa tilbydes blomster- og urtebade samt behandlinger og massage. Alt sammen til lyden af bølgeskvulp.

Hotellets beliggenhed giver den perfekte udsigt til solnedgangen, og der er noget helt særligt ved at nyde synet af solen, der synke ned i havet, mens duften af eksotiske krydderier breder sig fra restauranterne i den lune tropenat. Restaurant Nelayan invitere indenfor til sit fusionskøkken med friske ingredienser og indonesiske smage tilberedt med franske teknikker. Men hvis du hellere vil prøve traditionelle indonesiske retter er kokkene i restaurant Tunjung mestre i dette køkken.

Resortet er også den ideelle base for udforskning af Bali. Tag på de myldrende natmarkeder, hvor duften af citrongræs og galangarod breder sig, eller lær om Balis hinduistiske og buddhistiske traditioner ved at besøge nogen af de mange historiske templer på øen. Hotellets personale er behjælpelige med aktiviteter og ture.

Så ønsker du at slappe fuldstændigt af langt væk fra hverdagens bekymringer i komfortable og luksuriøse rammer, så er Belmond Jimbaran Puri det perfekte sted.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Bali

Vi kender de skønneste steder i Bali og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel