Belmond Hotel Monasterio i Cuzco, Peru

Blot et stenkast fra Cuzcos centrale plads ligger det historiske Belmond Hotel Monasterio, som er opført i et gammelt spansk kloster fra 1592. Bygningen er nænsomt restaureret, og det er tydeligt at se, hvorfor klosteret er beskyttet som et nationalmonument med sine historiske buegange og stemningsfulde korridorer.

Selvom klosteret på mange punkter ligner sig selv, ville datidens munke næppe kunne forestille sig den luksus, der i dag venter indenfor de gamle murer. I hotellets 122 værelser kan du se frem til luksuriøse marmor-badeværelser, king-sized senge og en fantastiske udsigt over den historiske by og de imponerende bjerge i baggrunden. Værelserne er smukt indrettet med antikviteter, mørkt træmøblement og kunstværker. Hotellet kan bryste sig af at have en af byens fineste samlinger af religiøse malerier. Du kan både beundre værkerne på værelset og i fællesområderne, og der er mulighed for en guidet tur blandt malerierne. En særlig nyttig feature i Cuzcos tynde luft er muligheden for at berige værelset med ilt fra aircondition-anlægget.

På hotellet kan du slappe af i den historiske gårdhave og smukke arkader, samt nyde eftermiddagsteen i skyggen af et 300 år gammelt cedartræ. I gårdhaven er der også mulighed for at spise på hotellets lækre restaurant Illariy, hvor lokale råvarer er basis for smagfulde middelhavsinspirerede retter. El Tupay, hotellets anden restaurant, serverer lækre internationale retter. Spiseoplevelsen fuldendes nogle aftener med live musik eller operasang i det buede rum. Efter et godt måltid mad, kan du slappe af i lobby-baren, og smage på den populære peruvianske drink; pisco sour.

Fra hotellet er der masser af muligheder for at opleve Perus rige historie med inkaer og spanske koloniherrer, og du kan komme helt tæt på Cuzcos lokale kultur. Udforsk byens imponerende kolonitidsbygninger, der ofte er bygget på fundamenterne fra gamle inka-byninger. Eller tag på en tur til Den hellige dal, hvor du kan opleve den fantastiske natur, møde inkaernes efterkommere og se de ældgamle inkaruiner. Du kan også besøge ruinbyen Machu Picchu, der er et af verdens syv nye vidundere og optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Transporten fra Cuzco til Machu Picchu foregår med luksustoget Bemond Hiram Bingham. Ombord serveres lækker morgenmad, før du uforstyrret ankommer til Machu Picchu om morgenen. Så er du klar til en spændende dags sightseeing i inkaernes forsvundne by.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydamerika

Vi kender de skønneste steder i Sydamerika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel