Avani Qui Nhon i Vietnam

Lidt uden for byen Qui Nhon i det sydøstlige Vietnam ligger det lille luksushotel Avani Qui Nhon. Hotellets beliggenhed kunne ikke være bedre, med frodige tropiske planter på skråningerne bag sig, og en privat sandstrand for sine fødder. Her kan du slappe fuldstændigt af langt fra hverdagens stress og jag.

Med blot 63 værelserne er du sikker på fred og ro, i private omgivelserne på dit eget stykke af stranden. Værelserne er indrettet i en simpel moderne stil, og er lyse og åbne. Fra alle hotellets værelser kan du nyde egen private balkon, med den mest fantastiske havudsigt. Og fra det lækre badeværelse, kan du vaske rejsestøvet af i regnbruseren, og samtidig nyde de smukke omgivelser fra kabinen. Faciliteterne er fine, og der er alle de bekvemmeligheder, du kunne ønske dig.

Dagene på Avani kan bruges på afslapning i vandkanten, eller ved hotellets lækre pool. I hotellets spa kan du få den helt rigtige behandling for dig, og de traditionelle vietnamesiske massager sikrer velvære i krop og sjæl. Trænger du til en pause fra strandlivet, kan hotellet arrangere dybhavsfiskeri, sejlture i kajak og snorkleture. Du kan også tage en runde på den lokale golfbane eller en guidet tur til ruinerne fra Cham-folkets storhedstid.

Når sulten melder sig, kan du se frem til mange lækre valg. Nyd den imponerende havudsigt fra hovedrestauranten TRE, hvor der serveres frisk fisk og skaldyr, røde bøffer og vietnamesiske specialiteter. Se hvordan kokken kæler for din mad, når de tilbereder dem ved åbne køkkener. Fra Pantry At Avani, kan du få snaks og lette frokostanretninger, som kan tages med på stranden, eller hvor du end skal hen. På barene kan du få forfriskende cocktails og andre kølige drikkevarer. Hvis du ikke har lyst til at forlade værelset, kan du vælge at få serveret herlighederne på din egen balkon, og nyde det hele til bølgernes brusen.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel