Arthur’s Pass Lodge, New Zealand

Oplev New Zealands vilde natur fra Arthur’s Pass Lodge, der ligger på et fredet landområde omgivet af fårefarme, sneklædte bjerge og brusende gletsjerfloder i hjertet af bjergkæden Southern Alps. Her er du uendeligt langt væk fra det hele og helt tæt på naturen.

Lodgen har 24 værelser fordelt på to kategorier. De fire Alpine View-værelser er det perfekte valg, hvis privatliv, design og luksus er i højsædet. Her har du masser af plads, og foruden en stor, komfortabel seng, byder værelset på siddeområde samt et godt badeværelse med badekar. Store panoramavinduer sikrer en fantastisk udsigt fra alle rum, og du har naturligvis alle de moderne faciliteter, du forventer af et førsteklasses hotel. De 20 Mountain View-værelser er indrettet i hovedbygningen. De er mindre og knap så luksuriøse. Men de byder også på masser af komfort og en storslået udsigt mod bjergene.

Også lodgens restaurant nyder godt af den fantastiske beliggenhed. Menukortet er ikke langt, for fokus er på kvalitet frem for kvantitet. Der er dog altid to forretter, to hovedretter og to desserter at vælge imellem, og menuen skifter dagligt. Mange ingredienser hentes fra lodgens eget landbrug. Det gælder lammekødet. Men også bacon, skinke, æg, honning og en række urter hentes dugfriske på gården, og det kan smages.

Som en del af opholdet tilbydes to daglige aktiviteter. Det kan være en guidet gåtur i den skønne natur omkring lodgen. Du kan også besøge fårefarmen og høre om livet på landet i New Zealand, eller tage med lodgens fugleekspert på fugletur. En anden særlig oplevelse er at gå en tur med lodgens stjerneekspert i den friske bjergluft efter mørkets frembrud og høre om stjernetegn og planter på den sydlige halvkugle. Her er ikke meget lysforurening, så stjernerne står ualmindelig klare.

Foruden disse inkluderede aktiviteter, kan lodgen arrangere en række udflugter rundt om i området mod et gebyr. Det kan være længere vandreture, sejlture i kajak samt besøg ved områdets smukke vandfald.

Således tilbyder Arthur’s Pass Lodge den perfekte balance mellem komfort, gastronomi og oplevelsen af at være langt ude i naturen.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til New Zealand

Vi kender de skønneste steder i New Zealand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel