Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Lodge, Manuel Antonio National Park i Costa Rica

Ved en af Costa Ricas mindste nationalparker, Manuel Antonio National Park, ligger Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Lodge. Trods sin lille størrelse er nationalparken dog blandt de mest populære i Costa Rica, da regnskoven her strækker sig helt ned til nogle af landets smukkeste sandstrande. Hotellet ligger i en lille by udenfor nationalparken med restauranter, et par barer og butikker. Her får du det bedste af begge verdener. Både naturoplevelser i særklasse og bylivets glæder med shopping og gastronomiske eventyr.

Hotellets bygninger gemmer sig imellem frodige grønne træer med udsigt til Stillehavets blå vand. I en stil der leder tankerne hen på kolonitidens tropevillaer, ligger bygningerne i flere etager med syv forskellige slags værelser. Fælles for dem alle er en luksuriøs og komfortabel indretning, med behagelige møbler, store senge og et moderne udtryk, hvor der samtidig er plads til Costa Ricas farver og naturmaterialer. De lækre badeværelser er rummelige og charmerende med klinker i naturfarver. Og fra din altan eller terrasse kan du nyde de fantastiske omgivelser med grøn natur til den ene side og gyldent sand til den anden. På de fleste af altanerne er der desuden en udendørs jacuzzi, hvorfra du også kan nyde udsigten.

Det er nemt at få en hel ferie til at gå med strandture, shopping og afslapning ved hotellets infinity-pool. Men hovedattraktionen i området er nationalparken og dens rige dyre- og planteliv. Fra hotellet arrangeres en lang række ture ind i junglen, hvor du kan lære om dyrene og planterne. Du kan også svæve i zip-line hen over trækronerne, eller gå tur på en hængebro langs et kæmpemæssigt vandfald efterfulgt af en dukkert i det krystalklare vand. Eller du kan udforske regnskovens netværk af stier på egen hånd. Med held får du måske øje på skovens forskellige abearter, dovendyr, vaskebjørne, næsebjørne, leguaner, tukaner og papegøjer. Det er tydeligt at se, hvorfor området er så populært, og hvorfor hotellet gør alt i sin magt for at være bæredygtigt og bevare den smukke natur, uden at gå på kompromis med gæsternes komfort.

Efter en begivenhedsrig dag med opdagelser i junglen, kan du lade dig forkæle i Las Brisas Wellness Center. Her kan du få energigivende behandlinger og afslappende massager, der får dig til at glemme alt om hverdagens stress og jag. Også hotellets restauranter er en oplevelse i sig selv. Køkkenets madfilosofi er baseret på de bedste og friskeste ingredienser hentet fra bæredygtige kilder. Lokale fiskere levere frisk fisk hver dag, og grønsager samt kød kommer fra gårde i området. Kvaliteten af råvarerne skinner klart igennem i restauranternes lækre retter. Og fra strandbordene kan du afslutte måltidet med en forfriskende drink og en fantastiske solnedgang over det glimtende vand.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Costa Rica

Vi kender de skønneste steder i Costa Rica og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel