Jungleluksus ved aktiv vulkan - Arenal Nayara Hotel

Arenal Nayara Hotel i Costa Rica er, med sin beliggenhed ved vulkanen Arenal’s fod midt i en frodig tropisk have, det ideelle udgangspunkt for jungleeventyr og afslapning. Hotellets villaer og bungalows putter sig i den grønne jungle. At opholde sig på hotellet føles som at være en del af junglen med al den luksus og komfort, som hotellet tilbyder.

Oplev den mest fantastiske udsigt over vulkanen eller den omkringliggende tropiske have fra din villas terrasse. Imens udsigtens nydes kan du slænge dig i en hængekøje eller altanens jacuzzi. Hvis du trænger til at køle af, er der også regn-bruser i den private have, mellem de frodige grønne planter.

Nyd en kop kaffe i resortets café, mens duften af nyristet kaffe fra stedets eget risteri, fylder luften. Der er også mulighed for at tage en forfriskende dukkert i poolen og nyde en læskende tropiske cocktail fra poolbaren.

Når sulten melder sig, er du i de bedste hænder. Hotellet har en række forskellige restauranter, som både serverer internationale og lokale retter af højeste kvalitet. I hotellets gourmetrestaurant kan du nyde en gourmetmenu midt i junglen. Eller hvad med en privat middag for to, tilberedt af hotellets dygtige kok, tilbydes i romantiske omgivelser med udsigt til regnskoven?

I hotellets anmelderroste spaområde er der mulighed for at forkæle krop og sjæl med behandlinger, som er tilpasset dine behov. Du bliver behandlet med naturens egne ingredienser. Der tilbydes blandt andet behandlinger med økologisk lokal kaffe eller vulkansk mudder fra selveste Arenal.

Fra hotellet er der rig mulighed for at gå på opdagelse i junglen og Arenal Volcano National Park. Se de mange forskellige landskaber, som mange års vulkansk aktivitet har skabt. Oplev det rige dyre- og planteliv, regnskoven tilbyder. Og gå ikke glip af muligheden for at dykke ned i en af de mange varme kilder, der er opvarmet af vulkanens ulmende indre.

Arenal Nayara hotel viser sig som et af Sydamerikas bedste luksushoteller med deres unikke beliggenhed lige ved den aktive vulkan Arenal, i hjertet af junglen.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Costa Rica

Vi kender de skønneste steder i Costa Rica og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel