Arathusa Safari Lodge i Sabi Sand, Sydafrika

Arathusa Safari Lodge ligger smukt ned til floden i det verdensberømte Sabi Sand Game Reserve. Reservatet grænser op til Kruger National Park, og da der ikke findes hegn mellem de to naturområder, byder området på en ualmindelig høj koncentration af vilde dyr. Både Sabi Sand og Kruger er hjem for elefanter, løver, næsehorn, zebraer, giraffer, bøfler og en lang række andre ikoniske afrikanske dyr. Men Sabi Sand er særlig kendt for sin bestand af leoparder. Mange anser netop Sabi Sand for at være et af Afrikas absolut bedste steder at se det sky kattedyr i fri natur. Opholdet inkluderer to daglige safarikørsler i åbent køretøj ledet af en erfaren ranger, så der er alle muligheder for at komme tæt på det rige dyreliv.

Arathusa er en intim og hyggelig lodge i naturlige materialer, der får bygningerne til at falde i ét med de smukke omgivelser. Lodgen har blot 13 stråtækte hytter, der alle ligger med udsigt til naturen. Hytterne er smukt indrettede med masser af lys og luft. Komfortniveauet er højt, og blandt de mange faciliteter kan nævnes et lækkert indendørs badeværelse med badekar samt en udendørs bruser. På den private veranda kan du slappe af og betragte livet omkring et lille vandhul, hvor flodheste gerne står for underholdningen. Som regel er der vand i vandhullet, men i ekstremt tørre år, kan det tørre ud. Der er dog stadig masser af dyr at se på omkring lodgen i tørre perioder. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, kan det anbefales at opgradere til luksus-hytterne, der ligger lidt væk fra resten af lodgen og har en lille plunge-pool på terrassen.

Arathusa Lodge har desuden en lækker fælles infinity-pool, hvor du kan køle af i de varme timer midt på dagen. Poolen har udsigt til vandhullet, så her kan du ligge i poolen og betragte dyrene, der kommer for at drikke. Du kan også lade dig forkæle med en massage eller nyde udsigten over bushen fra det hyggelige fællesområde med en god bog og en kølig drink.

Når sulten melder sig, er du i de bedste hænder. Inkluderet i opholdet er både en lækker morgenmad efter dagens første safari samt en dejlig frokost henover de varme timer midt på dagen. Du kan også se frem til eftermiddags-te med hjemmebagte kager samt snacks og drikkevarer under safarikørslerne. Eftermiddagens safari slutter med en solnedgangsdrink med udsigt over savannen, inden dagen fuldendes tilbage på lodgen med middag under stjernehimlen til lyden af den afrikanske nat.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel