Elegante Apricot Hotel i Hanoi, Vietnam

Apricot Hotel i Hanoi er med sin elegante neoklassiske stil og fokus på vietnamesisk kunst en fryd for både krop og sjæl. Hotellet byder på 5-stjernet luksus og en perfekt beliggenhed ved den berømte sø Hoan Kiem midt i Hanoi.

At dette er et unikt sted, mærker du allerede i hotellets smukke lobby, der imponerer med sin klassiske franske stil med krystallysekroner og blanke marmorgulve. De moderne værelser er luksuriøse, og vietnamesisk kunst pryder de lyse og elegante rum.

Med sin centrale beliggenhed ved Hoan Kiem-søen i hjertet af Hanoi, er der rig lejlighed til at nyde udsigten fra Apricot Hotel. Både værelserne og fitnesscentret har panoramaudsigt. Men særlig spektakulær er udsigten fra den lækre tagterrasse, hvor du kan nyde en forfriskning fra ONE36 baren eller en kølende dukkert i swimmingpoolen.

Efter en indtryksfuld dag i Hanoi, er der mulighed for at nyde en gastronomisk oplevelse i særklasse på hotellets tre restauranter, der mestrer både det franske og asiatiske køkken. Trænger kroppen til afslapning og forkælelse, har Apricot Hotel et luksuriøst spaområde med terapeutiske behandlinger.

Lige uden for hotellets døre er der mulighed for at mærke byens pulserende liv, der på bedste vis blander kolonitidens franske elegance og Vietnams traditionsrige kultur. I spadserafstand fra hotellet ligger eksempelvis Thang Long vand-dukketeater, hvor den unikke lokale kunstform kan opleves. Oplev også den storslåede St. Joseph katedral lige rundt om hjørnet fra Apricot Hotel. Det hjælpsomme og imødekommende personale står altid parat til at hjælpe, og de giver gerne med flere gode råd til, hvad du kan opleve i Hanoi.

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra Apricot Hotel

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel