Anavilhanas Lodge i Amazonas, Brasilien

Komfort og eventyr hænger uløseligt sammen på den luksuriøse Anavilhanas Lodge i hjertet af Amazon-regnskoven 180 km fra Manaus. Lodgen ligger ned til den store flod Rio Negro, der er en sideflod til Amazonas. Langs denne flodstrækning brydes det brune vand af mere end 400 øer, der tilsammen danner verdens største flod-øgruppe, Arquipélago de Anavilhanas. Både øerne og regnskoven langs floden bugner af liv, og hele området er beskyttet som nationalpark.

Lodgen er uden tvivl blandt de bedste i Amazonas og består af 22 stråtækte hytter spredt ud mellem regnskovens tætte vegetation. Men trods du er langt væk fra alting, kommer du ikke til at mangle noget. Hytterne er komfortabelt indrettet med blandt andet aircondition, minibar, moderne badeværelse og en fin terrasse, hvor du kan ligge i hængekøjen og lytte til junglen. Selv indenfor sikrer store panoramavinduer, at du altid føler dig tæt på naturen. Ønsker du endnu mere plads og luksus, er det værd at opgradere til de store panoramahytter, der blandt andet byder på badekar, TV og udsigt over regnskoven gennem en 10 meter lang glasvæg.

Fællesområderne på Anavilhanas Lodge følger samme høje standard som hytterne. Fra det indbydende pool-område kan du nyde udsigten over floden og regnskoven. En endnu bedre udsigt fås fra toppen af lodgens 13 meter høje observationstårn, hvor du kan se ud over floden, trætoppene og øerne i Anivilhanas-øgruppen. Eller slap af på det flydende soldæk på floden omgivet af regnskovens lyde. Lodgen har også en butik med lokalt håndværk samt et lille bibliotek med bøger om Amazonas samt brætspil. Har du brug for at holde kontakten med omverdenen, er der internet og mobildækning i lounge-området, når satellitsignalet virker.

Helpension er inkluderet under opholdet, og du kan se frem til både lokale specialiteter og internationale retter lavet med lokale ingredienser. Du kan også glæde dig til at udforske regnskoven på en række inkluderede udflugter og aktiviteter, du frit kan vælge imellem. Det kunne være sejlture i regnskoven på udkig efter dyrelivet eller mødet med den lokale befolkning i caboclo-folkets små landsbyer. Du kan også lære at skyde med bue og pil, fiske efter piratfisk og en masse andre spændende ting. Alt sammen velvidende, at der venter en lækker middag og en komfortabel hytte tilbage på Anavilhanas Lodge efter dagens eventyr i Amazonas.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra lodgen

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel