Anantara Lawana på Koh Samui, Thailand

På den thailandske tropeø Koh Samui finder du det luksuriøse resort Anantara Lawana. Med direkte adgang til en flot strand nær Chaweng Beach er dette et sandt tropeparadis. Resortets bygninger er inspireret af de kinesiske handelsmænd, som kom til øen og den kultur, de medbragte. Med svungne asiatiske tagrygge og søjler i mørkt træ udstråler hotellet asiatisk luksus.

Resortets 122 nyrenoverede værelser og villaer afspejler også den kinesiske indflydelse og er elegant indrettet. Fra værelserne kan du nyde de fantastiske omgivelser og duften fra de eksotiske blomster og træer, som pryder området. Værelserne er udstyret med gratis Wi-Fi og alle de andre moderne bekvemmeligheder, der sikrer et komfortabelt ophold. Men dertil kommer innovative detaljer, man sjældent ser. Eksempelvis kan du få udleveret en smartphone med inkluderet tale og data samt et væld af apps, som du kan bruge til eksempelvis at booke oplevelser eller bestille forfriskninger. Vælger du en af hotellets villaer, kan du også nyde din egen private pool.

Hotelområdets tropiske have indbyder til afslapning i skyggen fra palmerne, ved poolkanten eller på strandens sand. I biblioteket finder du et bredt udvalg af litteratur til fordybelse, og fitnesscentret står til fri afbenyttelse. Anantara Lawana Spa tilbyder healende behandlinger, og der er også mulighed for at få udarbejdet et personligt wellness-program designet til at give velvære og sindsro.

Ved poolbaren er der mulighed for en svalende drink, mens Tree Top Sky Dining & Bar tilbyder lækre retter fra hele verden serveret med en fantastisk udsigt over hotellets tage og havet. På restaurant Ocean Kiss helt nede ved stranden serveres retter fra det thailandske køkken samt vestlige klassikere med udsigt over havet. Restauranten er med rette særlig populær ved solnedgang. Skulle du få lyst til at prøve noget andet, ligger der mange flere restauranter langs nærliggende Chaweng Beach.

Den nærliggende Santiburi Country Club tilbyder områdets bedste golf, og fra stranden kan du tage på bådture, dykning og kajaksejlads. Du kan også udforske den thailandske kultur på ture til templer og lokale markeder. Således byder Chaweng Beach på den perfekte kombination af afslapning og oplevelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel