Anantara Bophut Resort & Spa, Koh Samui

Anantara er det perfekte valg, hvis du drømmer om 5-stjernet luksus i stilfulde omgivelser tæt ved stranden. Beliggenheden helt ned til Bophut-stranden er helt perfekt. Fra det elegante poolområde har du en fantastisk udsigt over havet og en af Koh Samuis bedste strande. Du er også tæt på Bophuts Fishermans Village, der er et hyggeligt område med lokale restauranter og små butikker.

Resortet er designet i tropisk stil med luftige, åbne pavilloner og små vandbassiner spredt ud i en stor tropisk have. Resortets 106 værelser er indrettet i tre-etagers bygninger og fordeler sig over tre forskellige kategorier. I Premier Garden Room får du et elegant værelse i stilfuldt design med udsigt over haven fra din private balkon. Du har naturligvis også gratis wi-fi samt alle de øvrige faciliteter, du forventer af et hotel af denne standard. Ønsker du lidt mere plads, kan du opgradere til et Deluxe Garden View værelse. Her får du en sofa, der bruges som soveplads for yderligere en person. Eller vælg Deluxe Sea View Room, hvor du har havudsigt fra balkonen. Der er selvfølgelig også suiterne, der byder på endnu mere plads samt masser af luksus og privatliv. De største af disse har privat have og en lille pool med udsigt over havet.

Hotellet byder også på et flot poolområde, en imponerende spa-afdeling samt et væld af andre faciliteter. Du kan blandt andet udforske kysten i kano, eller øve din serv i både beachvolley og tennis. Du kan også lære at lave de smukke frugtudskæringer, som Thailand er så kendt for, eller få et par tips fra resortets dygtige kokke på et kokkekursus. Du kan sågar komme på cocktailkursus og lære at lave de fantastiske drinks fra mestrene selv. Skal pulsen højere op, kan du prøve kræfter med den krævende thai-boxing, eller tage en tur i træningscenteret. Du kan også forkæle kroppen med en gang yoga, eller hente en bog i resortets bibliotek og finde det perfekte sted i solen, hvis du foretrækker det. Derudover kan resortet naturligvis arrangere udflugter til Koh Samuis mange seværdigheder. Nogle ture foregår i firehjulstrækker eller firehjulede motorcykler, og du kan sågar suse i ziplines mellem trætroppene i junglen. Flere eventyr venter til søs, og på sejlture kan du besøge nærliggende øer, snorkle ved farvestrålende koralrev eller prøve heldet med dybhavsfiskeri.

Udbuddet af restauranter er næsten lige så stort som faciliteterne. Start dagen på bedste vis med en lækker morgenmad på High Tide. Senere på dagen kan du nyde grillede fisk og bøffer med udsigt over poolen og havet på restauranten Full Moon. På Eclipse Bar derimod serveres lækre thai-retter og cocktails i moderne omgivelser. Kølige drinks kan også fås ved strandbaren Ocean’s Edge, og skal det være ekstra romantisk kan middagen serveres på værelset eller i en privat pavillon på stranden omgivet af olielamper og lyden fra havet.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel