Alila Villas Uluwatu på Bali, Indonesien

Alila Villas i Uluwatu på Balis sydvestlige spids er et supermoderne, arkitekttegnet luksushotel. Placeret på kalkstensklipper over en hvid sandstrand, ligger hotellet som en integreret del af landskabet. Den unikke arkitektur blander ude- og inderum, og skaber en paradisisk oase med den mest fantastiske udsigt over det Indiske Ocean. Kåret som et af Balis 10 bedste hoteller er Alila Villas Uluwatu noget helt særligt.

Resortets villaer er alle designet til at være bæredygtige dog uden at gå på kompromis med komforten. Med dejlige, åbne og lyse rum og brugen af naturmaterialer udstråler villaerne afslapning og velvære. Samtlige villaer er udstyret med privat pool, lækre badeværelser båden inden- og udenfor og din helt egen tropiske have. Den fantastiske havudsigt kan beundres fra alle hotellets villaer, og der er adgang til samtlige moderne bekvemmeligheder.

Læn dig tilbage i hotellets lounge som stikker ud over klipperne for at give den ultimative udsigt over havet. Herfra kan du opleve de mest fantastiske solnedgange, mens du nyder en eksotisk cocktail. Tag en forfriskende dukkert i hotellets 50 meter lange pool, med kant ud til klipperne, højt over havets bølger. I hotellets spa Alila kan du lade dig forkæle med luksuriøse behandlinger og naturlige ingredienser, som healer både krop og sjæl.

Når sulten melder sig, er der hele tre restauranter at vælge imellem på resortet, med hver sin tilgang til madlavning. The Warung tilbyder traditionelle indonesiske og balinesiske retter i afslappede rammer. Her kan du møde andre gæster ved lange borde, eller nyde oplevelsen ved et mindre bord. På restauranten CIRE er der mulighed for at beundre havudsigten ved udendørsborde, imens du smager gourmetretter fra hele verden tilberedt af lokale råvarer. Hotellets tredje restaurant Quila tilbyder en sanselig spiseoplevelse, hvor hver ret er designet til at overraske og udfordre dine smagsløg.

Hotellets personale er behjælpelige med at finde de mest spektakulære seværdigheder i området. De anbefaler særligt det antikke Uluwatu tempel, lokale golfbaner i verdensklasse, shopping i de nærliggende byer og de fantastiske hvide sandstrande.

Alila Villas Uluwatu har alt, hvad hjertet kan begære, og mere til. Oplev rendyrket luksus på dette imponerende resort.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel