Moderne luksus på Alila Ubud på Bali, Indonesien

Alila Ubud på Bali er et helt unikt luksushotel, beliggende på en højderyg uden for byen Ubud, med en fantastisk udsigt over Ayung floden. Det arkitekttegnede hotel er tydeligt inspireret af den traditionelle balinesiske arkitektur, tilføjet et moderne udtryk, med luksus og komfort i højsædet. Brugen af træ, sten og stråtækte tage får hotellet til at føles som en naturlig del af det maleriske landskab med rismarker og udslukte vulkaner.

Fra alle hotellets værelser er der panoramaudsigt over den grønne dal og floden, som bugter sig igennem den. I indretningen af værelserne går brugen af naturmaterialer igen, men heller ikke her er der sparet på komforten. Alle værelser er udstyret med behagelige brede senge og lækre badeværelser. Har du valgt et værelse med privat gårdhave, er der her mulighed for at nyde et forfriskende bruse- eller karbad med udsigt over dalen.

Hotellets prisvindende pool, er centrum for et vidunderligt udendørs areal fyldt med små oaser, hvor man kan slappe fuldstændigt af. Du kan beundre den lokale kunst i hotellets galleri eller skulpturhave og i hotellets Spa, er der mulighed for at bestille behandlinger baseret på ældgamle asiatiske healingsmetoder og naturlige produkter.

Fra hotellet tager det blot et kvarter at komme til byen Ubud, Balis kulturelle hjerte. På turen til byen kan du opleve et væld af små åbne værksteder, hvor kunstnere og artister af en hver slags praktisere deres fag.

Alila Ubud er exceptionel gode til at skræddersy oplevelser og aktiviteter til lige netop dig. Foruden kulturelle oplevelser i Ubud, er der også mulighed for at tage på ture i den omkringliggende natur, eller smage på Balis køkken ved forskellige kulinariske aktiviteter.

Hotellets restaurant Plantation servere balinesiske retter, og retter med inspiration fra hele verden. Alt sammen baseret på lokale, friske råvarer.

Alila Ubud er den perfekte base for at opleve alt, hvad Bali har at byde på.

Se video fra hotellet her

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel