Alila Seminyak eksklusivt hotel på Bali, Indonesien

Alila Seminyak på Balis sydvestkyst er et nyt og moderne luksushotel beliggende i den eksklusive by Seminyak, helt ned til den gyldne sandstrand. Hotellet er indrettet i moderne asiatisk stil, med masser af komfort og vanedannende luksus. Brugen af træ og topiske vegetation fuldender designet og giver en afslappet stemning på hotellet.

Hotellet har 240 værelser, fordelt på værelser, suiter og en penthouse lejlighed. De er alle indrettet i moderne stil med indbydende badeværelser og terrasser, så du kan nyde udsigten over det indiske ocean. Resortet gør en dyd ud af at mindske dets miljøpåvirkning. Mange af byggematerialerne er genbrug, der bliver samlet regnvand, og solenergi bliver brugt i størst mulig udstrækning. Så du kan roligt nyde de vidunderlige omgivelser med god samvittighed.

I hotellets poolområder er der mulighed for at tage en kølende dukkert eller læne sig tilbage og nyde udsigten over havet, med en tropisk cocktail fra poolbaren. Foruden de flotte fællesområder byder resortet også på et moderne fitnesscenter og en smuk asiatisk spa-afdeling. Her kan du forkæle krop og sjæl med eksklusive behandlinger.

Fra hotellet skal du ikke gå mange meter for at opleve den hippe by Seminyak. Her er der rig mulighed for at shoppe i en perlerække af øens hotteste designbutikker og gallerier. Trænger du til en pause fra shoppingen, kan du besøge en af byens dejlige caféer eller stille sulten på nogle af øens bedste restauranter såsom Ku De Ta, Potato Head og La Lucciola. På hotellets egen restaurant er der også rig mulighed for at nyde lækre retter på terrassen med udsigt over havet. De dygtige kokke fremtryller asiatisk inspirerede retter, baseret på friske lokale råvarer.

I receptionen er der mulighed for at arrangere skræddersyede udflugter til alle hjørner af øen. Oplev Balis rige kultur og seværdigheder, hold dig aktiv med forskellige sportsaktiviteter til vands eller til lands, og smag på Bali på hotellets forskellige gastronomiske ture.

Alila Seminyak danner ramme for en perfekt kombination af afslapning og oplevelser. Alt sammen under luksuriøse og komfortable forhold.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel