Alila Manggis på Bali, Indonesien

Alila Manggis indbyder til luksusbadeferie og eventyrlige oplevelser i smukke rammer lidt væk fra de mere berømte strande på Sydbali. Hotellet ligger i en flot tropisk have mellem Balis østvendte strand og den hellige vulkan Agung. Hotellets hvide, stråtækte bygninger er opført i moderne stil, men med tydelig inspiration fra traditionel balinesisk arkitektur. Fra hotelområdet har du den mest fantastiske udsigt til den flotte tropestrand, og midt i haven indbyder den store, lækre swimmingpool til afslapning i den varme tropesol.

Hotellets 53 værelser og to suiter ligger i dejlige lyse bygninger med udsigt til den frodige have og havet. Værelserne er stilfuldt indrettet med fokus på høj komfort og afslapning. Fra værelserne er der adgang til egen terrasse eller balkon, hvor du kan slappe af og nyde de naturskønne omgivelser.

Fra hotellet er der gode muligheder for at udforske Balis mange seværdighed. Med hjælp fra Alila’s fantastiske aktivitets-personale kan du skræddersy oplevelser til dine interesser. Måske har du lyst til at opleve den lokale balinesiske kultur i den nærliggende by Candisdasa. Eller trækker Balis eksotiske templer og smukke landskaber mere? Du kan også dykke ned i det lokale køkken på kulinariske ture og madlavningskurser. Eller du kan være aktiv med sportsaktiviteter såsom sejlads, dykning, og mountain biking. Tiden er helt din egen, og mulighederne er mange.

Efter en begivenhedsrig dag kan du slappe af i hotellets spaområder, hvor afslappende behandlinger baseret på traditionelle healings-teknikker forkæler din krop og sjæl i naturrige omgivelser. Du kan også få stillet sulten på hotellets restaurant Seasalt, der er navngivet efter det lokale havsalt, som restauranten bruger. Her serveres både traditionelle deleretter fra det balinesiske køkken samt internationale favoritter. Frugt og grønt fra hotellets egen have inkorporeres på bedste vis, og resultatet er altid frisk og velsmagende.

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel