4 Rivers Floating Lodge i Cambodia

Omgivet af jungle dybt inde i et af de mest afsidesliggende hjørner af Sydøstasien ligger 4 Rivers Floating Lodge som en oase af stil og luksus. Lodgen flyder direkte på Tatai-flodens rolige vand, og du kan roligt glemme alt om våde soveposer og trænge kuppeltelte. De blot 12 overdådige teltsuiter har alt indenfor moderne bekvemmeligheder. Lige fra masser af plads og nystrøgne lagner på sengen til et lækkert badeværelse, og fra din private terrasse har du første parket til den vilde natur omkring dig. Lodgen består også af en større hovedbygning, hvor restauranten serverer lækkerier fra både det lokale og vestlige køkken på den store flydende terrasse.

Om dagene skal gå med afslapning i solsengen på din terrasse eller udforskning af regnskoven er helt op til dig. Lodgen har kajakker og paddleboards, så du kan sejle en tur på floden, når du har lyst. Dette er særligt magisk i det tidlige morgengry, når floden ligger badet i et gyldent lys, og gibbonabernes melodiske sang gjalder mellem trætoppene. I løbet af dagen arrangerer lodgen desuden en række spændende aktiviteter i området. Det kunne være vandreture til vandfald i regnskoven, besøg i lokale landsbyer bygget på pæle ned til floden eller sejlture til de nærliggende mangroveskove på udkig efter skovens dyr. Både træleoparder, malajbjørne, elefanter, tigere, næsehornsfugle og et væld af andre dyr holder til i regnskoven omkring lodgen, om end det kræver held at få øje på disse sky og sjældne dyr mellem træerne. Men bare følelsen af at være omgivet af et af Sydøstasien sidste uberørte naturområder er en uforglemmelig oplevelse.

Fra lodgens side gør man en ære i at påvirke naturen og miljøet mindst muligt. Blandt andet ved at benytte materialer, der skåner omgivelserne. Man har også valgt ikke at anlægge en vej til lodgen. Derfor er det kun muligt at ankomme med båd.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel