70120303
Åben:

Polarkrydstogter

Tidligere var polarekspeditioner forbeholdt eventyrere på farefulde opdagelsesrejser eller forskere på kostbare videnskabelige ekspeditioner. Men på et polarkrydstogt er det muligt at besøge disse mageløse områder i en komfort, de tidligere opdagelsesrejsende kun kunne drømme om. Det er disse muligheder, der vil være omdrejningspunktet for aftenens foredrag, der tager jer til både Arktis og Antarktis. Undervejs hører I om gigantiske pingvinkolonier, isbjørne på Svalbard og ekspeditioner med isbryder til de fjerneste hjørner af kloden. Foredraget vil byde på masser af praktisk information, der er vigtigt, når rejsen til polarområderne skal planlægges. Deriblandt spørgsmål som:

– Hvornår er det bedst at rejse?
– Hvordan er klimaet?
– Hvor oplever man bedst hvilke dyr?
– Hvad er det, der gør Quark Expeditions unikke?
– Hvordan går dagene på et polarkrydstogt?
– Hvad skal man have med?

Foredragsholder Rajan Sakaria kender polarområderne bedre end de fleste. Han har oplevet isbjørne på Svalbard, besøgt de store pingvinkolonier på South Georgia, og han var den første dansker, der kom sejlende til Nordpolen i 2007. Passionen for polarrejser sikrede ham sidenhen et job på en isbryder hos vores samarbejdspartner Quark Expeditions, hvilket førte til intet mindre end 13 besøg på Antarktis. Så I har en ualmindeligt spændende og informativ aften i vente!
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE

Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE

Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.LÆS MERE