70120303
Åben:

Mindfulness på Bali

Trænger du til at lade op og tænke nye tanker, og drømmer du om at være i topform fra inderst til yderst? Så kunne et mindfulness-kursus være det helt rette for dig. Kom til foredrag og hør mere om mindfulness samt en spændende rejse til Bali, der kombinerer syv dages mindfulness-kursus med luksus og eksotiske oplevelser under tropiske himmelstrøg. Målet med kurset er gennem meditation, mindful yoga, bodyscan og andre øvelser at fokusere på evnen til at finde ro og nærvær.

Foredragsholderen Lene Bang-Jensen er lektor, cand.pæd. og har i mange år arbejdet som henholdsvis underviser og leder. Det er også Lene, der er mindfulness-instruktør på rejsen til Bali. Så der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål om både mindfulness og rejsen, der finder sted fra den 21. til 29. april næste år.

Du kan læse mere om rejsen her.

Læs mere om Lene Bang-Jensen her.

 
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Karin Raasmussen
Karin Rasmussen

Karin brænder for Latinamerika. Så meget at hun har boet seks år i Ecuador og rejst både Syd- og Centralamerika tynd.


LÆS MERE
Yvonne Larsen
Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.


LÆS MERE
Bettina Toldbod
Bettina Toldbod

Bettina har stor erfaring i at skræddersy rejser til Asien – et område hun kender ualmindeligt godt fra utallige rejser.


LÆS MERE