70 12 03 03
Åben:

Peru

Oplev den fantastiske ruinby Machu Picchu, dramatiske bjerglandskaber i Andesbjergene og de flydende øer på Titicaca-søens dybblå vand. Vi kigger også efter dyreliv i junglen, besøger en af verdens største kløfter og tager ud på ægte Indiana Jones-eventyr til ukendte ruinbyer langt væk fra de gængse turistruter. Til aftenens foredrag om Peru hører I om landets mange muligheder, og I vil få svar på et væld af spørgsmål såsom:

– Hvornår er det bedst at rejse?
– Hvordan kommer man rundt?
– Hvordan oplever man bedst Machu Picchu?
– Hvad med højdesyge?
– Kan man kombinere rejsen til Peru med Galapagos eller andre dele af Sydamerika?

Foredragsholderen Anders Stoustrup er antropolog, rejseleder og tekstforfatter. Han har rejst i mere end 60 lande over hele verden, hvilket har resulteret i mere end 300 rejseartikler i en række aviser og magasiner. Latinamerika har han besøgt flere gange, og i alt er det blevet til mere end syv måneder i regionen.

 
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE

Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE

Anton Kjærgaard

Anton er mere berejst end de fleste og kan hjælpe med at skræddersy en rejse til store dele af verden.LÆS MERE
Bestil tilbud