70120303
Åben:

Borneo

Sejl gennem Borneos tætte jungle i det tidlige morgengry på udkig efter orangutanger, næseaber og skovens andre dyr. Bestig Sydøstasiens højeste bjerg, og mød de tidligere så frygtede hovedjægere i deres langhuse langt inde i regnskoven.  Du kan også snorkle ved farvestrålende koralrev, opleve storslåede moskéer i den rige sultanstat Brunei, shoppe på farverige markeder og slappe af i palmernes skygge på smukke, tropestrande. Du kan sågar gå en tur under jorden eller højt oppe i junglens trækroner.

På aftenens foredrag hører du om Borneos mange muligheder, og du vil få svar på et væld af spørgsmål såsom:

–   Hvor oplever jeg bedst dyrelivet?
–   Hvornår er det bedst at rejse?
–   Hvor meget kan jeg nå på to uger?
–   Bør jeg vælge at besøge Sabah eller Sarawak?
–   Er det værd at besøge Brunei?
–   Hvor kan man kombinere oplevelserne med snorkling og badeferie?

Med andre ord er aftenens foredrag perfekt for dig, der går og drømmer om at opleve Borneos storslåede natur, rige kultur og fantastiske dyreliv.

Foredragsholderen Anders Stoustrup er antropolog og tekstforfatter for MarcoPolo. Han har rejst i over 60 lande over hele verden, hvilket har resulteret i mere end 300 rejseartikler i en række aviser og magasiner. Borneo kender han indgående efter at have tilbragt næsten to måneder på øen. Rejser der har ført ham til både Sabah, Sarawak, Brunei og Kalimantan.

 
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Margit
Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.


LÆS MERE
Karin Raasmussen
Karin Rasmussen

Karin brænder for Latinamerika. Så meget at hun har boet seks år i Ecuador og rejst både Syd- og Centralamerika tynd.


LÆS MERE
Pernielle Heivert
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.


LÆS MERE