70120303
Åben:

Mexico, Guatemala og Belize

Eventyret lever stadig i bedste velgående i Mellemamerika. Udforsk maya-pyramider i junglen, og bestig aktive vulkaner efterfulgt af en kop lokal kaffe i Guatemala. Sejl ad underjordiske floder, og snorkel ved verdens næststørste koralrev i Belize. Oplev Mexicos fantastiske kolonitidsbyer, storslåede ruiner og fantastiske køkken. Dette er blot nogle få af de oplevelser, der venter i Mellemamerika. På aftenens rejseforedrag får du også svar på et væld af spørgsmål såsom:

– Hvornår er det bedst at rejse?
– Hvad er forskellen på landene?
– Hvor er de bedste strande og den bedste snorkling?
– Hvilke ruinbyer bør man besøge?
– Hvor er det godt at se dyr?
– Hvor kan man svømme med hvalhajer?

Foredragsholderen Rajan Sakaria har rejst i Latinamerika mange gange, og han har skræddersyet rejser til Central- og Sydamerika i 20 år. Så han har et ualmindeligt stort kendskab til området.
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Pernielle Heivert
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.


LÆS MERE
Yvonne Larsen
Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.


LÆS MERE
Rajan
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.


LÆS MERE