70120303
Åben:

Det sydlige Afrika

Dette rejseforedrag om det sydlige Afrika tager dig med på en fantastisk rejse til Sydafrika, Botswana, Namibia og Victoria Falls på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe. Undervejs rejser vi igennem en række vidt forskellige lande, der alle byder på fantastiske landskaber og et særdeles rigt dyreliv. Men foredraget vil også indeholde en mængde praktiske informationer og svar på spørgsmål såsom:

– Hvornår skal jeg rejse?
– Hvordan kommer jeg rundt?
– Hvordan kan jeg bo?
– Hvor giver det mening at køre i egen bil?
– Hvor oplever du bedst Afrikas ikoniske dyreliv?
– Bør jeg se Victoria Falls fra Zimbabwe eller Zambia siden?

Foredragsholderen Peter Schou har rejst over hele verden, og han deler glædeligt ud af sin enorme viden, når han skræddersyer rejser hos MarcoPolo. Men særligt Latinamerika og Afrika har fanget Peters interesse, og det er blevet til adskillige rejser i både Kenya, Tanzania og Det sydlige Afrika. Han er desuden en glimrende fotograf, og foredraget vil være krydret med mange af hans egne fotografier.
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Yvonne Larsen
Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.


LÆS MERE
Rajan
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.


LÆS MERE
Margit
Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.


LÆS MERE