70120303
Åben:

Det sydlige Afrika

Dette rejseforedrag om det sydlige Afrika tager dig med på en fantastisk rejse gennem Sydafrika, Namibia og Botswana samt til Victoria Falls på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe. Undervejs rejser vi igennem en række vidt forskellige lande, der alle byder på fantastiske landskaber og et særdeles rigt dyreliv. Men foredraget vil også indeholde en mængde praktiske informationer og svar på spørgsmål såsom:

– Hvornår skal jeg rejse?
– Hvordan kommer jeg rundt?
– Hvordan kan jeg bo?
– Hvor giver det mening at køre i egen bil?
– Hvor oplever du bedst Afrikas ikoniske dyreliv?
– Bør jeg se Victoria Falls fra Zimbabwe eller Zambia siden?

Foredragsholderen Anders Stoustrup er antropolog og tekstforfatter for MarcoPolo. Han har rejst i mere end 60 lande over hele verden, og tilsammen er det blevet til flere måneder i Afrika. Dette har resulteret i mere end 300 rejseartikler i en række aviser og magasiner. Han er desuden en glimrende fotograf, og foredraget vil være krydret med mange af hans egne fotografier.
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.LÆS MERE

Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE

Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE